Hello Kitty

Szinte hihetetlen, hogy ma mi mindenből lesz divat. Valaki egy sztár arcát kérve plasztikáztatja át magát, míg mások „csak” ajakfeltöltést kérnek az orvosuktól. Jelenleg tombol a Helló Kitty láz. Vele fémjelezett módon készülnek táskák, ruhák, pénztárcák, és még ki tudja mi nem.

Ezeket pedig borsos áron árulják, lányok százai pedig meggyőzik szüleiket, hogy megvásárolják az adott árut. Ez a mánia nem csak az általános vagy középiskolába járó lányok – vagy ki tudja talán fiúk között is – terjedt el, hanem az idősebb korosztálynál körében is megtalálható. Ez még nem is lenne probléma.

Most azonban, újfajta módon gyarapíthatják a Helló Kitty rajongók a gyűjteményüket. Egy fanatikus kitalálta, hogy a hátsó őrlő fogába helyeztet egy Helló Kitty koronát, így biztosítva, hogy kedvencét ábrázoló új szerzeményét nem felejti otthon. Az eredmény meghökkentő.

Próbálom nem elképzelni, hogy ezt hogy valósítják meg. Nekem még a fogorvos szó hallatán is összerándul a gyomrom, hát még ezen. Azon kívül, hogy ez beteges, gondolom nem lehet is pénztárca kímélő. De mi vihet rá valakit ilyen tettre? Hiszen még csak nem is látható. Miért nem egy Helló Kitty alakú fogpiercinget tesz fel az első fogára, így legalább kitűnne valamivel.

Ebből egy embernek származik haszna: a fogorvosnak, aki nagy összegű pénzhez jut ez által. És bele sem merek gondolni, mi van, ha egy szinte még gyerek kéri ezt a születésnapjára vagy más alkalomra. Ugyanúgy, mint az, hogy sok lány érettségi ballagására nagyobb melleket kér, ez is ilyen divattá válhat. Nem tartom kizártnak, hogy ezúttal ez lesz a legújabb követendő trend, de ezúttal ezt az általános iskolából ballagó lányok kérik a szülőktől. Hogy ezt a kívánságot ők teljesítik-e, az már az ő gondjuk minden következménnyel. Mert az lesz, méghozzá súlyos. A felelősség a szülőkre hárul, akik aztán viselhetik a következményeket. – hétköznapok

Youtube galéria:

http://www.youtube.com/watch?v=BxMh9c1YQ1Q


http://www.youtube.com/watch?v=D_8aDB31Be