Xbox Smartglass, a mindenes

   

Fogd meg és irányítsd! Ezen az elven elkészült az XBOX SmartGlass alkalmazása. Kicsit eltérek a szokványostól, én iPhone okos telefonon próbáltam ki. Logikusnak tűnik, minden platformra és készülékre elérhető lesz. Nem kell külön távirányítót vásárolni, semmi kontroller.

sarkadiroland-xbox-smartglass-refplay-youtube-videos-magyar

Előzőkben megjelent egy cikk az Xbox-ról mint média center, a Microsoft direkt új rendszer frissítést készített, hogy fejlődjön a jövőhöz, a családbarát és játékbarát élményét fokozza. Így ez az alkalmazás egy jó kiegészítő a kinect mellett. (a cikk alján szerepelnek letöltő linkek)

Vegyük példának a legtisztább részt, a bejelentkezést. Ha rendelkezünk Xbox live fiókkal, akkor lépjünk be. (természetesen konzolon is be kell jelentkezni). Érdemes az Xbox-al és okos telefonunkkal egy (wifi) hálózatra csatlakozni.

 

Az irányító (controller) lehetőséggel az xbox menüjében barangolhatunk, de internetezhetünk is és lapozóként is tökéletes, mellette ugyanúgy begépelhetünk bármit.

 

Nagyobb tableten akár elindíthatunk filmeket (vagy tableten nézett filmet xboxon foytatjuk) további információkat is elérhetünk. Ezek mellett akár játékokhoz interaktív kiegészítőként is szolgálhat. Egy másodlagos kibővített kijelző és irányítóként is szolgálhat.

A Smartglass egy ingyenes alkalmazás, mindenki töltse le bátran és próbálja ki!
Az alábbi hivatalos linkeken töltheted le:

Windows 8, Windows phone, IOS (Apple-iTunes), Android (Play áruház)

Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 47 like Google: 83 Twitter: 10

Vélemény, hozzászólás?