Xbox Smartglass, a mindenes

Fogd meg és irányítsd! Ezen az elven elkészült az XBOX SmartGlass alkalmazása. Kicsit eltérek a szokványostól, én iPhone okos telefonon próbáltam ki. Logikusnak tűnik, minden platformra és készülékre elérhető lesz. Nem kell külön távirányítót vásárolni, semmi kontroller.

sarkadiroland-xbox-smartglass-refplay-youtube-videos-magyar

Előzőkben megjelent egy cikk az Xbox-ról mint média center, a Microsoft direkt új rendszer frissítést készített, hogy fejlődjön a jövőhöz, a családbarát és játékbarát élményét fokozza. Így ez az alkalmazás egy jó kiegészítő a kinect mellett. (a cikk alján szerepelnek letöltő linkek)

Vegyük példának a legtisztább részt, a bejelentkezést. Ha rendelkezünk Xbox live fiókkal, akkor lépjünk be. (természetesen konzolon is be kell jelentkezni). Érdemes az Xbox-al és okos telefonunkkal egy (wifi) hálózatra csatlakozni.

 

Az irányító (controller) lehetőséggel az xbox menüjében barangolhatunk, de internetezhetünk is és lapozóként is tökéletes, mellette ugyanúgy begépelhetünk bármit.

 

Nagyobb tableten akár elindíthatunk filmeket (vagy tableten nézett filmet xboxon foytatjuk) további információkat is elérhetünk. Ezek mellett akár játékokhoz interaktív kiegészítőként is szolgálhat. Egy másodlagos kibővített kijelző és irányítóként is szolgálhat.

A Smartglass egy ingyenes alkalmazás, mindenki töltse le bátran és próbálja ki!
Az alábbi hivatalos linkeken töltheted le:

Windows 8, Windows phone, IOS (Apple-iTunes), Android (Play áruház)

Sarkadi Roland – Refplay

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 47 like Google: 83 Twitter: 10

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.