Téli programajánló

Beköszöntött a tél, és az ország számos pontján jobbnál jobb programok várnak mindenkit. Ebben az időszakban is kitesznek magukért a rendezvényszervezők, na meg persze a zenekarok, színjátszó csoportok és még sokan mások, hogy elkápráztassanak minket produkciójukkal. Az előadók igyekeznek színvonalas eseményt létrehozni, szórakoztatni, és nem utolsó sorban karácsonyi hangulatot varázsolni.

Téli Fesztivál Győrben

2012.december 11. 18 óra

Helyszín: Győr, Richter Terem

Elsőként említeném a Győrben megrendezésre kerülő Téli Fesztivált, ahol december 11-én a Győri Polgári Szalon Karácsonyi Koncertjét nézhetjük meg, a vendég pedig St. Marton zeneszerző, szaxofonos lesz.

Sebestyén Márta koncertje

2012.december 13. 19 óra

Helyszín: Győr, Zichy-palota

Sebestyén Márta lemezbemutató koncerttel örvendezteti meg a közönséget a Zichy-palotában.

Winterground

2013. január 26.

Helyszín: Szombathely, Agora Művelődési és Sportház

Winterground: a szombathelyi elektronikus klubvilág ismét egy nagyon karakán estét villant majd, ahol a hazai és külföldi DJ világ képviselői csinálnak egy hatalmas bulit.

Az ország legnagyobb Betleheme

2012. december 2- 2013. február 2.

Helyszín: Vörs, Római katolikus templom

Az ország legnagyobb templomi Betleheme Vörsön látogatható meg. A Jézus születését bemutató életképet természetes anyagokból építették, amit érdemes megnézni.

Bolsoj Balett

2012. szeptember 30. -2013.május 12.

Helyszín: Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház

A hazai komolyzenei közvetítések kínálatát tovább színesíti az Uránia Nemzeti Filmszínház által műsorra tűzött világhírű moszkvai Bolsoj balett előadása. Az előadásokat a MET vetítésekhez hasonlóan a legmodernebb videótechnológiával élőben rögzítik. Az Uránia Dísztermében úgy érezheti magát a néző, mintha a Bolsoj legjobb páholyából nézné az előadásokat.

Csontváry-kiállítás

2012. október 14. –december 12.-ig

Helyszín: Szeged, Móra Ferenc Múzeum

A művészetért rajongók ebben az időszakban tekinthetik meg a Csontváry-kiállítást. November 30-tól az utolsó két hétben csökkentett jegyárakkal várják a látogatókat.

A 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Nagykoncertje Bangó Margittal

2012. december 28.

Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

Aki szereti a cigányzenét és a magyar nótát, az ne hagyja ki ezt a decemberi koncertet, hiszen az előadók olyan magas szinten képviselik ezt a műfajt, ami már világszerte ismertté tette őket.

Ákos koncert

2012. december 15.

Helyszín: Budapest, Budapest Aréna

Ákos új albumának lemezbemutatójára ezúttal is a Budapest Arénában kerül sor. Rajongóknak kötelező a részvétel.