Mass Effect 4 – Shepard nincs többé

Újabb inormációk: Shepard nem fog szerepelni többet. Míg a Mass Effect trilógia harmadik része elkészült, s habár nagy port kavart a rajongók egy része számára a befejezés(ek) miatt, addig a BioWare és az EA nem mutatnak jelet a történet befejezésére. Hírek sorozata jelzi folytatását, tények szerint új fordulatot vett a Mass Effect 4.
sarkadiroland-refplay-masseffect-4-5-youtube-videos-live-gameplay

A történetet illetően sajnálatos módon a BioWare csak nagy körvolnalakban vázolta a Mass Effect 4-et, habár biztosra igazolta a Mass Effect sorozat következő részének készítését. Ám egy dologban biztosak lehetünk: a játékban Shepard parancsnok nem fog szerephez jutni.

 

“Egy dolog, amiben teljesen biztosak vagyunk” – jelentette ki a rendező – “Shepard többé nem lesz, és a trilógiának vége.Tényleg ez a kindulási pontunk. A Mass Effect univerzuma hatalmas, és nagyon, nagyon gazdag. Ebben az időpontban , még azt sem tudjuk, mely idősíkban íródik majd a történet. Minden amit teszünk jelenleg, ötletek gyűjtéséből áll a történet összefűzésére, ami így is elég nagy kihívást jelent csapatok számára. Nem akarunk egy Shepard másolatot készíteni, vagy egy Mass effect 4-et, ahhoz hasonlóan, hogy ‘nincs többé Shepard, de katona vagy az univerzumban’. Tehát lényegesen különböző lesz az egésznek a kontextusa, a többiről viszont még semmi sem lett eldöntve.”

Reméljük a rajongók kéréseit figyelembe veszi a BioWare, mindenesetre ne vesszen kárba a trilógiába fektetett időnk. Még ha legendás főhősünk Shepard nem is kap szerepet, véleményem szerint megéri folytatni a játékot. Brilliáns történetet csak brilliáns módon lehet tovább folytatni. – JÁTÉKHÍREK, XBOX

Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 75 like Google: 61 Twitter: 53

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.