Mass Effect 4 – Shepard nincs többé

   

Újabb inormációk: Shepard nem fog szerepelni többet. Míg a Mass Effect trilógia harmadik része elkészült, s habár nagy port kavart a rajongók egy része számára a befejezés(ek) miatt, addig a BioWare és az EA nem mutatnak jelet a történet befejezésére. Hírek sorozata jelzi folytatását, tények szerint új fordulatot vett a Mass Effect 4.
sarkadiroland-refplay-masseffect-4-5-youtube-videos-live-gameplay

A történetet illetően sajnálatos módon a BioWare csak nagy körvolnalakban vázolta a Mass Effect 4-et, habár biztosra igazolta a Mass Effect sorozat következő részének készítését. Ám egy dologban biztosak lehetünk: a játékban Shepard parancsnok nem fog szerephez jutni.

 

“Egy dolog, amiben teljesen biztosak vagyunk” – jelentette ki a rendező – “Shepard többé nem lesz, és a trilógiának vége.Tényleg ez a kindulási pontunk. A Mass Effect univerzuma hatalmas, és nagyon, nagyon gazdag. Ebben az időpontban , még azt sem tudjuk, mely idősíkban íródik majd a történet. Minden amit teszünk jelenleg, ötletek gyűjtéséből áll a történet összefűzésére, ami így is elég nagy kihívást jelent csapatok számára. Nem akarunk egy Shepard másolatot készíteni, vagy egy Mass effect 4-et, ahhoz hasonlóan, hogy ‘nincs többé Shepard, de katona vagy az univerzumban’. Tehát lényegesen különböző lesz az egésznek a kontextusa, a többiről viszont még semmi sem lett eldöntve.”

Reméljük a rajongók kéréseit figyelembe veszi a BioWare, mindenesetre ne vesszen kárba a trilógiába fektetett időnk. Még ha legendás főhősünk Shepard nem is kap szerepet, véleményem szerint megéri folytatni a játékot. Brilliáns történetet csak brilliáns módon lehet tovább folytatni. – JÁTÉKHÍREK, XBOX

Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 75 like Google: 61 Twitter: 53

Vélemény, hozzászólás?