Oblivion, Tom Cruise – bemutató

Tom Cruise egy újabb szerepe, a film címe Oblivion. Megjelenése elvileg idén 2013 áprilisában. Az előzetes pörgősre sikerült, sok spoiler tartalmat nem lehet megtudni belőle, de ez a trailer igazán megfogja az embert.

Oblivion-tom-cruise-refplay-sarkadi-roland-film-youtube-video-magyar

Lényegében Jack Harper szerepében alakítja aki a földön állomásozik. A föld szennyezettség miatt elhagyatott. Minden megváltozik, amikor megment egy űrhajóval lezuhant idegen nőt. Mindig a nők… Harper egy nagy hadművelet része, de az emberiség sorsa az ő döntéseihez igazodik.

 

További információk:

Eredeti cím: Oblivion
Mozibemutató (USA): 2013. április 12.
Magyar cím és korhatár: Feledés
Magyar bemutató: 2013. április 18.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Sci-fi, Akció
Rendező: Joseph Kosinski
Forgatókönyvíró: Joseph Kosinski, Karl Gajdusek
Szereplők: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo
Filmstúdió: Universal

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.