Marshall headphones, koncert a füledben

Nem csak zenészek, viszont zene szeretők is élvezhetik a minőséget a Marshall fülhallgató által. Kezembe került és megszerettem.

Láss csodát, most a füledben is élő koncert szólhat. Megannyi drága skullcandy és hasonló próbálkozások mellett a Marshall szó egyet jelent a zenével, ideje volt lépnie és megmutatni mit tud. Együtt fejlődött a zenével, zenész köröken nagyon közismert. Jimny Hendrix, Metallica, lenny Krevitz, stb-től kezdve szinte minden műfajba be építette magát, a minősége és hangzása miatt. . Alapítója Jim Marshall, aki nagy hatással volt a Rock’n’roll legendákra.

Most a “Marshall Headphones Minor” fülhallgatót (mobilhoz és mp3-hoz) vettem szemügyre. Több szériát is piacra dobtak. Számomra pont jó, mindenhol elfér, anyaga minőségi és jól néz ki. Mindenhol Marshall felirat, de nem lesz tőle gagyi, inkább az eleganciáját és stílusát fokozza. Végre nem műanyag zsinór, hanem igényes anyag. Tökéletes dinamikus hangzására egy rossz szót nem tudok mondani (és köszönhetően az iTunes minőségi zenéinek).

Beszélj és hallgass zenét!

Kipróbáltam, egy klikk leállít, kettő tovább léptet, három klikk vissza. Kipróbáltam iPhone-on, HTC-n, Samsungon, mindegyiken működött minden funkció(iphone beszéd irányítás tökéletesen működik) és ipod lejátszón és ipad-on is. Mobil beszélgetéseknél/telefonálásnál semmi hiány, a mikrofon nem recseg, a hívó hangja jó.  Egy 3.5MM (unprotected two-way standard plug) csatlakozóval rendelkezik. Ezek mellett nem hagyták cserben a régi telefonnal rendelkezőket(vagy kisebb csatlakozóval), a teljes kompatibilitás miatt egy kiegészítő csatlakozót is mellékelnek a dobozban.

 

Mikrofon és Irányítás Cserélhető szilikon fülpánt

Nem fogom “promózni” de nagyon jó a kicsike, ezek mellett minden fülbe megmarad, tökéletesen illeszkedik. Köszönhetően az S, M, L, XL méretű cserélhető szilikonos fülpánt kiegészítőknek. Egész nap használtam és észre se vettem. Még aranyos és letisztult drót csipeszt is kapunk Marshall felirattal, én ennek is örültem :). Ezzel a szériával tényleg alá tesznek a méregdrága konkurenciáknak ! SSzámomra még a doboz minimalista és természetbarát design kialakítása is tetszett.

Kipróbáltam az FX szériát is, az annyiban különbözik hogy az irányító részén több gomb található,minőségben és hangzásban ugyanolyan szép. Igaz 10€ több.

 – Jó ár
– Tökéletes hangzás
– Teljes értékű headset
– Jó vezérelhetőség
– Nem esik ki a füledből
– Kényelmes
– Szép design, kialakítás
– Jó anyag választás

Miért vedd meg? Ára túl alacsony,és a minősége tökéletes ! Ez.. ez hang, ez Marshall !

ui.: Csak annak ajánlom, aki a minőségi és igazi zenét szereti! Ha a recsegő, tompa hangokat jönnek be, akkor maradj a mobil hangszóródnál.

 Technikai adatok (forrás: Marshall):

TRANSDUCER 15.4mm MOVING COIL DYNAMIC SPEAKER
IMPEDANCE 32 Ω
SENSITIVITY 100mV@1kHz = 91dB SPL
FREQUENCY RESPONSE 20Hz~20kHz
WBCV 82mV

Minor szériák:

Minor Black (Klasszikus fekete, arany színek)

refplay-youtube-magyar-sarkadiroland-marshall-headphones-minor-dynamicsound-original1

Minor Pitch Black (Teljesen fekete)

refplay-youtube-magyar-sarkadiroland-marshall-headphones-minor-pitch-black-dynamic-sound

Minor White (Fehér, arany színek)

refplay-youtube-magyar-sarkadiroland-marshall-headphones-minor-pitch-white-dynamicsound

Ezek mellett a “nagy” kiadásban a

Major szériák, Monitor szériák

Sarkadi Roland REFPLAY

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 121 like Google: 17 Twitter: 6

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.