MIT MOND RÓLUNK AZ AURÁNK?

Az aura az élő szervezetet körülvevő színes energiamező. De vajon miként válik láthatóvá? Milyen információkhoz juthatunk általa? – Az aura rejtelmeiről Medve Zoltán bioenergetikust kérdeztük.

– Szerinted mi ösztönzi az embereket arra, hogy aurafotót készíttessenek?

– Manapság rengeteg információ jelenik meg az emberi energiarendszerről, csakrákról, aurákról. Egyre többen olvasnak ezekről és felkelti az érdeklődésüket. Az aura körülveszi az embert, de nagyon kevesen látják. Ezért kíváncsiak lesznek, hogy vajon milyen az ő aurájuk, mit árul el róluk.

Vannak olyan emberek, akik már tisztában vannak az aura működésével, de szintén keresik az útjukat és ebből szeretnének plusz információhoz jutni. Hogy életük mely területein kellene változtatniuk annak érdekében, hogy az jobb legyen.

Vagy ha valakinek valamilyen egészségi problémája van és a hagyományos orvoslás, illetve diagnosztika nem hoz semmiféle eredményt. Abban az esetben érdemes egy ilyen energetikai felmérést készíteni, mert ebből is kiderül, hogy a szervezetnek mely része az, ami energetikailag nem megfelelően működik. Ha az energetikai eltérések sokáig fennállnak, akkor szervi elváltozások is követik azt. Ezeket már a hagyományos diagnosztikával is jól ki lehet mutatni.

-Miként működik BIOPULSAR-Reflexograph?

– Ez egy német fejlesztésű készülék, amely negyvenkilenc érzékelővel rendelkezik. Gyakorlatilag a kéz reflexzónáin végez méréseket, ami által egy nagyon pontos energetikai térképet lehet kapni. Ezt a számítógép rávetíti egy képre, ami egyrészt színes formában jeleníti meg, másrészt pedig egy grafikonon leolvasható minden egyes meridiánhoz tartozó energiaérték. Van egy harmonikus működési tartománya ezeknek a meridiánoknak és az ezektől való eltérést jeleníti meg, hogy energia túlsúly van, vagy pedig energiahiány. A hét fő csakra működési állapotát is képes megmutatni. A BIOPULSAR-Reflexograph egyike azoknak a készülékeknek, amik a legtöbb információt szolgáltatják a szervezet energetikai állapotáról.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BIOPULSAR-Reflexograph

– Milyen következményekkel járhat az energiaegyensúly felborulása?

– Nagyon erős energiahiánynál, érdemes alaposan utánajárni és kideríteni, hogy mi okozza azt. Ha egyes szerveknél túl kevés az energia, akkor ott betegségek alakulhatnak ki. Amennyiben a zavart okozó lelki problémákon változtatni tudunk, akkor változik az energiaáramlásunk is.

meridianok_iliveinstyle-magazin-eletmod_boros-p-szvetlana

meridiánok

– Mennyiben járul hozzá ez a készülék az orvosi vizsgálatokhoz?

– Ha valakinél nem találják a problémát, ott adhat plusz információt azzal kapcsolatban, hogy melyik területen érdemes vizsgálódni. Magyarországon sajnos ezt a módszert nem igazán használják. Németországban például elég elterjedt.

– Ha a színterápiát vesszük alapul, akkor befolyásolja az auránkat az, hogy milyen színű ruhát viselünk?

– A színek különféle frekvenciák, amik hatást gyakorolnak ránk. Az aurának is megvannak a meghatározott színfrekvenciái. Ha valaki nagyon vonzódik valamilyen színhez, akkor valószínű, hogy az a terület hiányos és azt próbálja erősíteni. Például: a torokcsakra a tanulás és kommunikáció központja. Színe a kék. Ha az ember tanulni akar, vagy éppen vizsgázik, akkor érdemes ezt ezzel a színnel erősíteni.

csakrak_iliveinstyle-magazin-eletmod_boros-p-szvetlana

csakrák működése

harmonikus_aura-iliveinstyle-magazin-eletmod_boros-p-szvetlana

harmonikus aura képe

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM