iPhone 5, már várunk

Stílusos akarsz lenni, és tökéletes partnert szeretnél a munkádhoz? Így is lehetne fogalmazni, de inkább az Apple most egy nagyot lépett,előző két szériához(4/4S) képest teljesen szokatlan , mégis stílusos kidolgozással.

refplay-sarkadi-roland-iphone5-iliveinstyle-com

Lehet én érzem, de az iphone 4 és iphone 4S jól nézett ki fehéren, feketén az oldalsó fémes vonalvezetéssel. A tükröződő kristálytiszta hátlap és az elmaradhatatlan alma logóval, ez így van rendjén. Most számomra olyan.. finoman elkészített, szénszerű érzés és színvilág ugrik be elsőnek a fekete esetében, de nagyon megfogott!
Ne tévesszen meg senkit, nem az alma logó a „trendi”. Akinek vannak elvárásai, céljai, az igazán tudja mire való egy iphone! Aki azért fektet a készülékbe, mert a minőséget az eleganciával párosították, a felhasználó igényeit kielégítve. Ezek mellett olyan eszközt kap ami a munkában és otthon is leegyszerűsíti a mindennapi dolgokat, és az életét. A design, a mérnöki tervezés és az IOS rendszer tökéletes összhangja.

Plusz… zsebben is elfér.

Jelen pillanatban ezt a precizitást, szép külsőt, mérnöki tökéletességet, vagy akár a színpalettát ugyanúgy megkapjuk az iPhone 5 -nél, nagyobb retina kijelzővel, vékonyabban, nagyobb akku-üzemidővel, nagyobb teljesítménnyel és a nagyon sok elvégzett finomítással, tökéletesítéssel.

Divatos és profi, de ne feledkezzünk el még egy apró módosról.

Be volt tervezve, de mégis nagy változás, a csatlakozó. Kisebb így nem kell aggódni a hely, zseb, táska törések miatt, de ki ne vásárolt volna széles csatlakozós kiegészítőket, ők most nagyon csodálkozhatnak.
Az iphone5 kis csatlakozóval rendelkezik, így megváltozik a nézőpont? Tételezzük fel, van egy hangrendszerünk széles csatlakozóval, ha van egy ipodunk akkor szinkronizáljuk le arra a zenéket és legyen a rendszer agya. De ha komolyabb változtatásba nem gondolkozunk akkor airplay technológiás megoldások is léteznek ezekhez a megoldásokhoz. Hangkábeles hozzákötés, vagy „nagyról minire átalakító” ebből reménykedek lesz gyári kiadásos változat..de lesz adapter a régi kellékekhez.
Nem kell félni, mindenre lesz megoldás! Ez Apple és felhasználói mindig a tökéletességet keresik, utána meg is kapják. Nyugodtan válts az új készülékre, teljesítményben nem fogod megbánni, és sok megoldás fog születni az ilyen kis problémákra. Használj wifi-s kiegészítőket, már hazánkban is megfizethető áron kaphatók, ezek mellett élvezd a minőséget a kis aranyos társaságában.

Ebben a cikkben nem tüntettem fel mindent, egy kis ízelítőt nyújtottam, de akárhogy nézem, tetszik. Hiába szokatlan beütést okozott a kis csatlakozó, a hátlap, elsőre hasonló, de mégis új design , de ahogy van, tetszik az új szépség!

Még egy széndarabot is addig tudna tökéletesíteni az Apple, amíg gyémánttá válik. Köszönhetően Steve Jobs töretlen munkájának és felfogásának.

További információk az Apple hivatalon oldalán.
Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 91 like Google: 42 Twitter: 18

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.