DIVATOS ÉS ELEGANS FELHŐ, AZ ICLOUD

Ki ne álmodott volna arról, hogy mindenhol mindent elér, ha siet a munkába vagy iskolába, és otthon hagyta azt, amin előtte dolgozott , akkor nincs minden veszve, jön a felhőszolgáltatás! Elegánsan pótol.

iTunes_in_the_Cloud_iliveinstyle-roland-sarkadi

Divatos az iCloud, miért is?

A képen leírtak röviden tömören azt jelentik, ott és ahol akarod elérhetsz minden vásárolt, meglévő zenét , videót, tartalmat. Az összes eszközön használható. Ez kis része az egésznek.

Az iPhone5 megjelenése előtt természetesen tökéletesíteni kellett, megkaptuk! Mai napig fejlődik, bővül. Ezek után is odafigyelnek a több lehetőség és opciók kiegészítésére.
A „beta” címkét levették. Stílusos, ha minden adatunk megnézhetjük vagy akár szinkronizálhatjuk, dolgozhatunk rajta, vagy egy üzleti megbeszélésen el tudunk érni egy lényeges szerződést? Hát igen egy felhő erre is használható, ez stílusosan „bárhol” leegyszerűsíti az iroda és más helyszínek távolsága közti null űrt, igen, ez a teljes cél, nem kell reménykedni, ahogy ismerjük az Almát, nemsokára meglesz a tökéletes kidolgozás. Most már elérhető az iCloud -ot támogató app-ok, így a “kezd el, és fejezd be máshol ” feltételezés teljesen jogos.
Igen, a SkyDrive(Microsoft) is jelentős megoldásokkal szolgál, de készülék/felhasználó élmény/teljesítményben számomra még nem léptek annyit előre mint az előbb felsorolt Apple. Igaz ami igaz, windows –on is elérhető az iCloud, SkyDrive pedig Machintoshon.

Léteznek más riválisok is, akik 100mb, 1GB,2GB, stb, méretet adnak, de itt figyelemre méltó, hogy 5GB ingyen tárhely jár az apple felhőszolgáltatásában, teljes körű apple fiók és eszköz támogatást! Ez ugyan olyan profi megoldás, mint az Apple saját rendszerei.
Igen, lehet a riválisoknál már ugyan olyan, vagy egyéb más megoldások is vannak, de személy szerint nem merném a névjegyeim egy idegen kezébe szinkronizálni. Esetleges megoldás a Dropbox funkció fájlokhoz, de nemrég feljött a pletyka hogy kitiltja a dropbox szolgáltatásokat. Miért ? Az előbb említett „fejlesztések” miatt. Háti igen, a következő iCloud lépcsőfokon dolgoznak. A profi szolgáltatás és a biztonság a lényeg .

Ha megveszel egy almás terméket, csodálkozni fogsz. Azt kapod, amit eddig máshol nem kaptál, a készülékhez és hozzád illő szolgáltatásokat (is).

Miért Divatos?

A kanapén ülve Apple készülékedről elindíthatod a filmeket, zenéket, és appleTV -vel akár televízió készülékeden keresztül is lejátszhatod minden felesleges kiegészítő nélkül!
Nem kellenek vezetékek, pendrive, dvd, a megvett tartalmat törölheted is ha nincs eszközödön elegendő hely, és utána ismételten letöltheted, mivel egyszer már megvetted. Az iPhone-t iPad-ot elegánsan frissítheted, biztonsági mentést csinálhatsz pc/mac csatlakozás nélkül akár wifi és mobil hálózatokon. Névjegyeid, könyveid, játékaid, levelezésed és jegyzeteidtől a naptárig. Kezelhetsz mindent akár a böngészőből is a www.icould.com oldalon keresztül. Mindenhol meglesznek a szükséges adataid, zenék, dokumentumaid, filmek akár ipad, iphone, mac, vagy akár pc-n is!

Jelen esetben mindenki profi meg felhasználó barát akar lenni, hol lesz a vége? Szinte sehol, már az igények, szolgáltatások és az elvárások egybefolynak (már most is) és rendezett káoszként, majd fel se fogjuk. De bízzunk a lehetőségekben, mivel értünk dolgoznak.

Régi kedvelési stat.:
Facebook-45, Twitter-8, Gplus-86

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.