Xbox 360, a média center

Ki ne szeretne egy jó multimédia központot!? Ha otthon van egy Xbox 360, akkor felhívnám mindenki figyelmét, hogy ezt nem csak játékra lehet használni, hanem teljes körű házirendszerre való kialakítása is pofon egyszerű és nagy vonalakban le is írok pár jó tanácsot.


refplay-xbox360-mediacenter-roland-sarkadi-iliveinstyle
Első kör,
fogjuk a konzolunkat, csatlakozzunk az internethez wifi vagy kábel segítségével, frissítsük fel a legújabb szoftverre, ha még nincs frissítve akkor automatikusan megkérdezi. A következő lépéseknél készítsünk egy live karaktert, fontos hogy ne offline legyen.

Második kör,
a Gold. Ha minden jól ment, frissítés, és a live regisztráció is megvolt, akkor a fő oldalon egyből mutat olyan menü részt, ahol a microsoft, a “gold tagság”-ot árulja. Érdemes előfizetni! Igen, ez fizetős. De a biztonságunk védelmének érdekében profibban tudják fejleszteni és karban tartani(a ps-nél ingyenessége miatt minden bankkártya adatot, stb feltörtek).

Harmadik kör,
minden szép és aranyos, miért kellett a gold? Mivel ezzel tudunk az új xbox rendszernek köszönhetően Internetezni, Facebook, Msn, és sok hasonló szolgáltatást használni. ( Mellesleg játékoknál is előbb jutunk a legújabb kiegészítőkhöz, dlc, demókhoz, és egyéb akciókhoz)

Negyedik kör,
Több megoldás is van, a HD filmeket csak tegyük be a konzolba. Ha Blue-ray filmet akarunk nézni akkor irány a net és USB csatlakozós kiegészítőt keressünk hozzá. Van még pendrive lejátszás, képnézegetés, vagy akár zenéket is rakhatunk a masinára. És itt jönnek a szép dolgok! Lépjünk (minimum Windows 7, de a Windows 8 már teljesen támogatja) gépünkhöz és szinkronizáljuk a Media Center részt (link) ezzel pusztán annyit érünk el, hogy a gépünkön található filmeket, zenéket és képeket vezeték nélkül lejátszhatjuk a konzolon. (Ha az xbox 360 régebbi akkor kábellel wifire kötve is elérhető ez a lehetőség, de wifi adaptert ugyanúgy lehet kapni hozzá, az újak már beépített wifi-vel rendelkeznek)

Kiegészítő lépések,
Használjuk ki a HDMI (szebb kép) vagy Optikai kábel lehetőségeket. Mivel a HDMI képet és hangot közvetít.  Ha egy nagyobb hangrendszerre szeretnénk kötni, akkor használjuk az Optikai kábelt, és a kép ügyben a HDMI-t a tévére kötve.

Okos telefonokon egyaránt irányítható az új SmartGlass alkalmazás segítségével(innen tölthető le: iPhone, Windows phone, Android) így kényelmesebb érzést nyújt az ágyban eldőlve, nem kell mindig a játék vezérlőhöz nyúlni. És egyben az okos telefonon lévő filmjeinket, felvételeink, képeink azonnal lejátszhatók. Belepörgethetünk, lapozhatunk a menük között, és Gold tagsággal játékoknál is használhatjuk az okos telefonunk mint kiegészítő.

ui.: Ha mozogni szeretnél otthon, és a szobabicikli nem fér el… akkor ott a kinect ! 😉

Sarkadi Roland – Refplay

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 194 like Google: 71 Twitter: 60

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.