SZIGET- Lopott bankkártya adatokkal akartak jegyet venni

Más bankkártyájának adatait felhasználva akart Sziget fesztivál belépőjegyet vásárolni három nigériai férfi. 2014

Hamis bankkártya adatokkal akart jegyet venni - INDAPRESS

A három nigériai férfit a III. kerületi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást 3 nigériai állampolgár ellen.

Az OTP Bankbiztonság munkatársa szerdán este e-mailben jelezte a Sziget Fesztivál belépőjegyeit ellenőrző személynek, hogy legális jegy vásárlás helyett ismeretlen elkövetők online tranzakcióval akartak három belépőjegyet a fesztiválra, hogy megszerezték mások bankkártyájának sorszámát és a különböző kártyaszámokat használtak fel.

A biztonsági szolgálat vezetője 23 óra körül értesítette a Sziget biztosításában résztvevő rendőröket, hogy az OTP által jelzett sorszámú vochereket 3 személy akarja beváltani.

A három férfi a rendőröket látva a tömegbe menekült. A rendőrök a III. kerületi Mozaik utcában utolérték a három férfit és őrizetbe vették. Ellenük a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, az illetékes ügyészség 2014. augusztus 15-én elrendelte a három gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP