Számos magyar moziból tiltva a Majmok Bolygója Forradalom

A Majmok bolygója Forradalom, az online filmnézésnek fog kedvezni az Intercom és a Cinema City jóvoltából, így a mozi élményt, nehéz lesz minden magyarnak megadni.
Magyarokra nem lövünk! Majmok bolygója, forradalom film - refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu

Természetesen nem szó szerint van “tiltva”, de a Majmok Bolygója forradalom c. filmet Magyarország legnagyobb mozi hálózata, a Cinema City kb. 176 moziban nem vetíti és ezzel meglehetősen kedveztek az ingyenes online film néző és letöltő oldalaknak. Mivel ha nem vetítik, akkor a mozi- és filmkedvelő emberek nem mennek (nem tudnak) moziba menni, kénytelenek más megoldást választani, így fog szóba jönni az online film, ingyen film oldalak ahol a Majmok bolygója Forradalom film letöltése ingyen van és elérhető (amit természetesen nem pártolunk).

Egyrészt ez nem jó hír az Intercom -nak, de a Cinema City -nek se, mivel logikus, hogy bevételt veszítenek, másrészt növelik a fent említett online film oldalak népszerűségét, főleg ha egy ilyen filmről van szó. Nem tudom min veszhettek össze, de a Cinema City Magyarországon egyed monopolhelyzetben van a Mozi területén és lehet kevesen vagyunk más országokhoz képest, de ha két fél közti megegyezési gondokról van szó, vagy megállapodásról, az a pár millió rajongó/néző/fizető ügyfél akkor is számít a film nézettségét és bevételét illetően.

Egy jó tanács Cinema City 🙂 ! A Star Wars VII filmnél akármennyire egérfüle van túl nagy cím, ne legyen konfliktus! Ezzel csak az illegális megoldások felé terelik az érdeklődőket (mint most).

ui.: A rajongóknak csak annyit üzenek, hogy szinte minden más mozi vetíti a filmet, 46 teremben, például a Corvin-ban is (per pillanat) a Cinema City kivételével.

Az illegális online film, letöltés, filmnézés és társait továbbiakba se támogatjuk!

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP