Star Wars bejelentésektől forr a levegő!

Hihetetlenül izgalmas napokat élhetnek át a Star Wars Rajongók! Ébredő erő harmadik előzetes, Rogue One pletykák és Han Solo spin­off bejelentés!

REFPLAY.HU - Star Wars Ébredő erő, Rogue one bejelenetésektől forr a levegő

Rouge One

Nem elég, hogy sorra dőlnek meg a meleg rekordok, de kedvenc filmünk is forralja a levegőt mivel Július 7 -e folyamán felreppent egy pletyka a Rouge One című epizódról, mely szerint kezdetét vette a forgatás a Pinewood stúdiónál. A 2016 decemberében bemutatásra kerülö film a harmadik és negyedik epizód között fog játszódni. Lázadó katonákról szól, akik az első halálcsillag terveit akarják ellopni. A forrás azt is tudni véli hogy a London melletti studióban felépitettek egy teljes halálcsillag díszletet és bizonyos elemeket felhasználnak majd a hetedik epizód forgatásáról is. Tűkön ülve várhatjuk tehát az események alakulását, csak ne fájna ennyire a várakozás.

Han Solo spin­off

A Disney hivatalosan is bejelentette a következő Spin­off részt aminek a főszereplője Han Solo lesz. Gyerekkorom első nagy kedvence Solo kapitány és az ő Vuki társa, Csubakka volt. Az ö kedvükért olvastam el életem első regényét. Ezért aztán reménykedtem benne hogy igazak lesznek a pletykák hogy az egyik folytatás majd az ö történetüket meséli el. Egyenlőre annyi biztosat lehet tudni hogy Phil Lord és Christohper Miller rendezik majd akik a Lego the movie cimű filmet is jegyzik. Meglepetés hogy a rendező pároshoz csatlakozik az a Lawrence Kasdan aki segített a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér forgatókönyvének elkészítéseben is. Némi üröm az örömben hogy Harrison Ford már nem fogja tudni eljátszani a fiatal Solot ezért új szinészt választanak majd hozzá. Személy szerint engem aggaszt mert annyira megszálott vagyok hogy az Ébredő erő elözetesében szereplő Csubit is kritizáltam három napig. De a remény hal meg utoljára.

Írta:
Simon Richard