SOS lényege

A lényeg az, hogy a refplay.hu/sos részben, e általam üzemeltetett és fenntartott oldalon megfognak jelenni különböző posztok például támogatási, vagy akár jótékonysági témákban, amikben segíthet bárki aki csak tud, viszont ha nem tudsz segíteni akkor osszad meg a refplay.hu/sos linket, mert egy megosztás is sokat jelent (és nektek ingyen van), ez által több emberhez eltud jutni az SOS rovat.

Nagyon sok ember van aki segítene másokon, köztük én is és e rovat/cikkek által majd remélem, hogy megtudom szorozni a jólelkű emberek létszámát, vagy épp remélem információkkal segítséget tudok adni azoknak akiknek majd szólnak a publikációk. Viszont a másik dolog, ha már több ezer ember részeg pacákokat, senkiháziakat oszt meg youtube-on, facebook-on, instagram-on… mert hánynak, ugrálnak, isznak, köpködnek másokat a pénzért és feliratkozókért, akkor ezt a rovatot, vagy cikkeit az ezeket néző emberek (is) bátran megoszthatják! Vagy lehet ismét csinálnom kellene egy kis “refplay médiahacket”, hogy ezt a rovatot is beindítsam? XD

FONTOS:

  • Az által is tudtok segíteni a rovat működésében, hogy a KAPCSOLAT résznél található elérhetőségre elkülditek az infókat, én ezt (ahogy van időm) átnézem és ha hitelesnek találom, akkor publikálom.
  • A kamu, átverő, nem ellenőrizhető és a hamis papírokkal utcán kéregető vacakoktól kíméljetek!
  • Nem vagyok jótékonysági szervezet, én ezt azért csinálom önerőből, hogy felhívjam az emberek figyelmét és egyben rádöbbenteni őket, hogy jót is tehetnek! (Plusz régen youtube előtt volt pár hasonló “munkásságom” amivel több ezer embernek segítettem naponta)

UPDATE, frissítések:

  • 2016 Megjegyzés: Gondolkoztam facebook komment lehetőségen és akkor Ti is itt hozzászólásban azonnal kitudnátok rakni a fontos infókat, ennek a kiépítése 2016-ban megtörtént, viszont elvetettem, mivel a “kevés ésszel megáldott emberek” azt hitték, hogy a hozzászólás szekció egy ingyen apróhirdetés részleg, ahol videóiktól a társkereső szövegeket, stb spammelhetnek…  (Bevallom sokszor csalódom az emberek iq kapacitásában…)
  • 2016: Jelen pillanatban, ha erre az oldalra jutottál akkor kitartó vagy, mert még nem publikus! + ha nem változik semmi a rovatban és nincs tartalom amikor ezt olvasod, az azt jelenti, hogy még valami hátráltat.
  • 2017: Nagyon sok ember konkurenciának vett és hazugságokkal rám küldték a nézőiket, mert túl jól futott a Refplay youtube csatornám és nem tudtam mellette az sos rovattal foglalkozni, mivel még a nézőim, munkám és családom is betámadtatták bizonyos “ismert” emberkék a nézőikkel (Annak érdekében, hogy a az akkor még új csatornám jó nézettsége által ne csökkenjen az ő néző táboruk és a bevételük. Aztán  betanították a nézőiket, hogy miket hazudozzanak rólam országszerte, ez által csökkentve irántam az érdeklődést -plusz szintén ezek az egyes videós felbujtók nyilvánosan kijelentették, hogy a cuccaimra is irigyek és nem viselik el, hogy engem normális emberek néznek.). Szóval e események előtt hiába mondtam több stream livejaimban, hogy készülök valamivel, ami által megint segítek embereknek, ez nem jött össze… mert egyszerűen ezek az előbb említett hónapokon át 24 órában ellenem “ügyködő” bizonyos ismert emberkék és csicskásaik, meg az általuk rólam szóló hazugságokra betanított nézőik miatt nem tudtam megoldani.
  • 2018: Felraktam különböző támogatás információkat, például a “CSOK Családok Otthonteremtési Kedvezménye – Lakástámogatás“, “Anyasági támogatás“, stb posztokat, hogy informáljam azokat az embereket akik nem tudják, hogy ilyen dolgok léteznek, vagy akár nézőim, követőim figyelmét felhívjam a lehetőségekre (mivel fiatalok mellett sok szülő és felnőtt ember is néz youtubeon, vagy épp instán).
  • …. a többi frissítést pedig az sos-rovatban is láthatjátok, ha lesz időm, energiám és fent tudom tartani, aztán lesz ami lesz!

Ui.: Ha támogatnátok, akkor a refplay.hu/tamogatas linkre kattintva tudjátok eszközölni, vagy azzal segíthettek, hogy megosztjátok a “refplay.hu/sos” címen elérhető rovatot, vagy posztjait a profiljaitokon, csoportjaitokban, stb.

Üdv Sarkadi Roland REFPLAY
– youtube csatornám: http://refplay.hu/yt
– instagram oldalam: http://refplay.hu/insta
– fb oldalam: http://refplay.hu/fb

Katt: Vissza az SOS rovatba

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM