SOS

A lényeg az, hogy a refplay.hu/sos részben ingyen, az általam üzemeltetett és fentatott oldalon megfognak jelenni különböző posztok olyan jótékonysági témákban, amikben segíthet az aki csak tud, viszont ha nem tudsz segíteni akkor osszad meg a refplay.hu/sos linket, mert egy megosztással is sokat jelent (és nektek ingyen van), ez által több emberhez eltud jutni az SOS rovat.

FONTOS:

  • Az által is tudtok segíteni a rovat működésében, hogy a KAPCSOLAT résznél található elérhetőségre elkülditek az infókat, én ezt (ahogy van időm) átnézem és ha hitelesnek találom, akkor a rovatban publikálom a felhívást.
  • A kamu, átverő, nem ellenőrizhető és a hamis papírokkal utcán kéregető vacakoktól kíméljetek!
  • Nem vagyok jótékonysági szervezet, én ezt azért csinálom önerőből, hogy felhívjam az emberek figyelmét és egyben rádöbbenteni őket, hogy jót is tehetnek!
  • Megjegyzés: Gondolkoztam facebook komment lehetőségen és akkor Ti is itt kommentbe azonnal kitudnátok rakni a fontos infókat, ennek a kiépítése 2016-ban megtörtént, viszont elvetettem, mivel a kevés ésszel megáldott emberek azt hitték a komment szekció az egy ingyen apróhirdetés részleg…  (Sokszor csalódom az emberek iq kapacitásában)

(Jelen pillanatban, ha erre az oldalra jutottál akkor kitartó vagy, mert még nem publikus! + ha nem változik semmi a rovatban és nincs tartalom amikor ezt olvasod, az azt jelenti, hogy még valami hátráltat.)

Ui.: Ha már több ezer ember részeg pacákokat meg senkiháziakat oszt meg facebookon, ahogy hánynak vagy ugrálnak a pénzért és feliratkozókért, akkor ezek az emberek bátran az SOS rovatot is megoszthatják (tisztelet a kivételnek, ez az utóirat nem a normális értékekkel rendelkező embereknek szól)! Vagy lehet ismét csinálnom kellene egy kis “refplay médiahacket”, hogy ezt a rovatot is beindítsam? XD

Üdv Sarkadi Roland REFPLAY
– youtube csatornám: http://refplay.hu/yt 
– instagram oldalam: http://refplay.hu/insta
– fb oldalam: http://refplay.hu/fb


Refplay instagram


Videó lejátszási listák

link

Vélemény, hozzászólás?