Rising Star, a TV2 indításával

A Rising Star tehetségkutató Izraelben indult, a világon több kereskedelmi adó is megvásárolta a jogokat és meghódította a világot, nálunk a TV2 műsorai között lesz.  2014, Magyarország

Rising Star Magyarországon, Sarkadi Roland, refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu
Magyarországon a TV2 vásárolta meg a Reising Star jogokat így a „következő generációs tehetségkutató” promócióval  reklámozott tehetségkutatót, énekes reality-t, hamarosan láthatjuk a műsorok között.

A szavazás végre fejlődött, legalább nem sms-ben kell szavazni, hanem alkalmazás segítségével, ez jól is jön az idősebb korosztálynak akik megvásárolják a fiatal szavazóknak ezeket a készülékeket. Igaz ki tudja ….  az okostelefon-al és tablet-el nem rendelkező előző szavazókat hazánkban elvesztik.

Az Izraeli Raising star

 

Sok szerencsét a résztvevőknek!

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.