NETHUSZÁR és ÉN!!! | TUBE LOMI

VIDEÓ – Nethuszár 1.rész – Igen, a Viasat 6 egy új műsort csinált, Nethuszár címen, ahol gyorsan összevágják a meglévő youtube videókat és kész is egy 30 perces műsor Dancsó Péter vezetésével. Itt a véleményem az egészről!

NETHUSZÁR és ÉN!!! | TUBE LOMI | REFPLAY.HU Sarkadi Roland Youtube

Hasonló elkészítéséhez kell 20 perc, egy mobil és az ingyenes Windows Home Maker stúdiót, sok sikert! | REFPLAY.HU – Legyél képben!

CSATLAKOZZ TE IS!

Ez a TUBE LOMI sorozat egy reakció videója a Nethuszár 1.része után, amiben látható volt egy orgazmusmérő, Csebegg cschannel, justvidman katasztrofális android alkalmazások egyik része, Vers minenkinek videókból, Gálvölgyi János előadásában a Bulibáró, Attila aki egy kihívás videóval került be és utána egy rövid interjút is adott. Az erősen látható, hogy a magyar videósoktól bevágott anyag sokkal jobb volt, mint az összecsapott gopro videóval elkészített műsor. Hasonlóra műsorra én is gondoltam 1 éve, viszont, ha én megcsinálom ennél sokkal jobb lesz és egyedi. /Roland

 

Aztán majd jön a 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész és mindegyiket elérhetitek online a tvadó oldalán és a nethuszár műsorbanban többek között szerepelni fog followanna , Herby Dely Péter, Szalay Isti, Szirmai Gergő, 2facem luckey, james, pamkutya, SimpleSamTv és a műsorvezető Dancsó Péter.

NETHUSZÁR és ÉN!!! TUBE LOMI VIDEÓ

 

Játékok letöltése olcsón:
LETÖLTÉS

ÖSSZES VIDEÓ:
VIDEÓK

 

► KÖVESS MINKET!

– Youtube: http://refplay.hu/ytfollow
– Facebook: http://facebook.com/indapresshu
– Google+: http://google.com/+indapresshu
– Twitter: http://twitter.com/indapresshu

 

Videóvágás, kép, hang, felvétel: SARKADI ROLAND
REFPLAY.HU Copyright – Minden jog fenntartva.