Megrázó történeteket közöl egy könyv Diana hercegnőről

A királyi család önéletrajzírója új kötetében teljesen más színben tünteti fel a néhai Szívek királynőjét. Néhány részletet már a Daily Mail is közölt.

Az új kötet szeptember 15-én, Harry herceg harmincadik születésnapján jelenik meg Nagy-Britanniában.

Megrázó történetek Dianaról - INDAPRESS

Bár Penny Junor legújabb botránykönyvének fókuszpontjában Harry herceg áll, Lady Dianaról eddig sosem hallott, megrázó részleteket tár fel olvasóknak, melyben fóbiákkal küszködőként, valamint a trónörökösök gyermekkorának megkeresítőjeként ismerhetjük meg.
A könyvből az is kiderül, hogy Károly herceg valóban viszont folytatott Kamillával, akinél menedéket keresett paranoiás, hisztérikus felesége elől, ugyanis Diana étkezési és érzelmi zavarokkal küzködött, ami az egész családra hatással volt. Mindenkiben az ellenséget látta, viszonyait, érzelmi viharait az alig tízéves gyerekei előtt sem tudta kontrollálni.
Többször is fenyegető telefonhívásokkal zaklatta férje szeretőjét éjszakánként, még azt is mondta, hogy meg fogja öletni. „Küldtem valakiket, hogy megöljenek – kint vannak a kertben. Nézz ki az ablakon, látod?”
A szerző szerint a botrányt a pár legkisebb fia, Harry herceg szenvedte meg leginkább, a szüleinek egy percük sem volt foglalkozni vele, és mindössze 13 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegnő tragikus balesetben elhunyt 1997. augusztus 31-én.

A szerző szerint a királyi pár házassága nem Kamilla miatt ment tönkre, hanem azért, mert nem illettek egymáshoz. Az író úgy véli, nem csoda, hogy az ifjú trónörökösök ennyire megsínylették a gyerekkorukat.

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM