Marshall London okostelefon, zenére élezve!

Mostanság a meglepő gyártok érkeznek az okostelefon piacra, nemrég számoltunk be a Commodore okos telefonról most pedig jött a hír, hogy a Marshall hangszer és hangtechnikai eszköz gyártó cég is beszáll a buliba. Itt a Marshall London telefon!

Marshall London okostelefon - REFPLAY.HU

Szokták mondani az alma nem esik messze fájától, most sincs másképp,a telefon elsősorban zene hallgatásra lesz kiélezve, ezt remekül demonstrálja, hogy külön hangkártyát kap és kettő jack csatlakozó helyezkedik el a telefon tetején, ezen kívül kap kettő darab mobilhoz képest erős hangszórót. A külseje elsőre megkapó, emlékeztet a Marshall erősítők és ládák kinézetére a fekete és aranya összetétellel és hogy kapjanak valamit az ős rockerek is a Marshall London telefont nem a megszokott nyomógombbal lehet majd hangosítani illetve halkítani hanem egy igazi régimódi tekerő gombbal.

A telefonnak nem kell majd szégyenkeznie hardware szempontból sem, 4,7 hüvelykes kijelzővel, elején 2 mp és a hátlapján egy 8 megapixeles kamera kap helyet. Snapdragon 4 magos 1.4 Ghz-es processzor szolgáltatja az erőt, a 16GB belső memória pedig a tárhelyet kedvenc rock zenéinknek. (mert egy ilyen kütyün azt hallgatunk csak, ugye?!)

Írta:
Simon Richard

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.