Magyarországon a Paramount Channel csatorna!

Újabb csatorna került a magyar tv nézők szeme elé, ez nem más mint a Paramount Channel!


refplay.hu - Magyarországon a Paramount Channel csatorna! Írta: Sarkadi Roland

A Telekom bejelentette, hogy 2014.02.(február).14-től csatorna listáján behozza a Paramount Channel csatornát a következő szöveggel “Filmhegyek és csillagok legújabb mozicsatornánkon.”/részlet. Aki telekom előfizető, a 66-os csatornán láthatja. Információk szerint a Paramount Channel elérhető lesz az Invitel, a PR-Telecom, a TelekomTarr, Vidanet előfizetői számára is.A Paramount Pictures műsorai az elmúlt két évtizedben készült filmsikerei mellett más amerikai stúdiók alkotásai és kiváló európai filmek is láthatóak lesznek.

Íme egy lista, a Paramount Channel film műsora, kínálata: Vissza a jövőbe, Scarface (Sebhelyesarcú), Jurassic Park, Casper, Apollo 13, Indián a szekrényben, Égiposta, A halál napja, A sógorok réme, Az esőcsinálő, Három kívánság, Sarokba szorítva, Dugipénz, Októberi égbolt, A John Malkovich menet, Árnyékország, Diszkópatkányok, A nagy Balhé, Égi tűz, A nagy Lebowski, Csak egy lövés, Csupa balláb, MEsés Amerika – Egérke a vadnyugaton, Ikrek, Mondom vagy mondom, Pitch Black – 22 évente sötétség, Blues Brothers, A mesterlövész visszatér, Alfie, stb.

Ezek mellett a műsort különböző tematikus blokkok, filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint érdekes háttéranyagok és többek között akció, humor, krimi, exkluzív tartalmak egészítik ki

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.