Kütyüd, a stílusod, Windows StilShow

Már az okostelefonok előtt is metörtént, de az okos-technikákkal jobban megoldják. A készüléked, a stílusod.

Canon EOS 5D Mark II -Windows StilShow, refplay.hu magazin, Írta: Roland Sarkadi

Nemrég a megrendezett Windows StilShow -ban prezentálták a már említett stílus készülék irányzatot a ruhatár kiegészítőjéhez.

Nos, ez végre pozitív! Miért?

Reményeim/ink szerint ezek után a strasszos, körömlakkos és hasonló kiegészítőkkel ékeskedők megtanulják óvni a készülékeket (eredeti is szép), és vagy készülékhez tartozó kiegészítőket vásárolnak/készítenek, vagy pár gombnyomással változtatnak a pillanatnyi hangulatukra, a technológiára szabott divat.

Érdekes meglátás, hogy pont Windows támogat egy ilyen show-t, igaz használtam/rendelkezem Android, windows, ios készülékekkel de eddig a stílus irányzatban az Apple vitte a díjat, mivel az iphone hoz készült eddig a legtöbb mutatós/használható kiegészítő. Többek között stílusos hátlapok, tokok, búvártokok, fényképező kiegészítők(akár rendes obival 5 éve, és konkurens csak most reklámozza),  napelemes hátlapok, stb.

Európára szabva nem gond a Windows, mivel kiemelkedően sokan használják itt régóta (köszönhető a torrenteknek), a Win95, Vista, win7-ig  lehetetlen volt elképzelni “divat elemként”, de számos pozitív és jó változást tapasztalni a “jobb irány” felé, de ezek után is csak reménykedni és figyelni tudunk.

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.