Itt a vége, filmkritika, bemutató

Itt a vége (2013), eredeti nevén: This Is the End egy könnyed vígjáték hat remek szereplővel és egy kis bibliai világvége fűszerezéssel. Filmkritika, bemutató.

itt a világvége film,online filmkritika, bemutató, refplay.hu magazin, Írta: Sarkadi Roland

A film története

A kezdés egyszerű, Jay (Jay Baruchel) Los Angeles-be utazik, hogy az éves barát találkozót megtartsák Seth-el (Seth Rogen) és náluk ez nem takar mást, mint füvezést, evést és filmezést, aztán végül Jay csak a barátjával akart találkozni, de Seth elhurcolja egy buliba. Nagyon sok úgymond sztár ott lesz, például Rihanna, Emma Watson, stb és a buli közben Jay bevallja, hogy nem szereti a “LA életet” és végig húzza a száját és elráncigálja Seth-et, hogy vegyenek egy doboz cigit.

Na most gyorsítok a mesével… A kisboltban megindul a föld, mindenkit felszippant valami fény, visszarohannak a buliba és ott senki se hiszi el a történteket, de amikor ott is megmozdul ismét a föld akkor mindenki kirohan… a vesztükbe! Ezek után a megmaradt hat barát és ismerős kicsit félve, de összefog, hogy túléljék amit nem értenek. Lesznek átváltozások, perverz démonok, kannibalizmus, meg miegymás… Vajon mindenkit utolér a vég, vagy megmenekülnek és a mennybe jutnak a Backstreet Boys -al? 😀

Backstreetboys,itt a világvége film,online filmkritika, bemutató, refplay.hu magazin, Írta: Sarkadi Roland

A kritika

Szerepkiosztásban úgymond… szinte mindenki saját magát parodizálja, szóval nem okozott nagy fejfájást értékelni, habár nem tartozik az év filmje kategóriába, de ezt nem Oscar díjra szánták, hanem inkább szórakoztatásra és egy óra kikapcsolódásra. A film jó, egy “démonos” vígjátékhoz képest megfelelő technikai megoldásokkal és poénokkal szó szerint nézhető lett és igaz ami igaz néhol gyerekes és gagyi, de ezt ne figyeljük, inkább röhögjetek egy jót!

Bemutató, online film előzetes, trailer

Film adatlap

Cím: Itt a vége
Eredeti cím: This Is the End
Kategória: Vígjáték, Fantázia
Játékidő: 107 perc
Megjelenés, év: 2013
IMDB: 8 pont
Rendezők: Seth Rongen, Evan Goldberg
Író:  Jason Stone, Evan Goldberg, Seth Rogen
Szereplők: Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, David Krumholtz, Christopher Mintz-Plasse, Rihanna, Martin Starr, Paul Rudd, Channing Tatum, Kevin Hart, Aziz Ansari, Samantha Ressler, Douglas M. Griffin, Lauren Graham, Yohance Myles, Carol Sutton, Richard Holden, Brian Huskey, Randy Rousseau, Travers Mackel, Amber Carew, Dallas West, David Jensen, Jack Flynn

Üdv, Sarkadi Roland – Refplay

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP