Itt a vége (2013), eredeti nevén: This Is the End egy könnyed vígjáték hat remek szereplővel és egy kis bibliai világvége fűszerezéssel.

itt a világvége film,online filmkritika, bemutató, refplay.hu magazin, Írta: Sarkadi Roland

A film történet

A kezdés egyszerű, Jay (Jay Baruchel) Los Angeles-be utazik, hogy az éves barát találkozót megtartság Seth-el (Seth Rogen). Náluk ez nem takar mást, mint füvezés, evés, filmezés. Jay csak a barátjával akart találkozni, de Seth elhurcolja egy buliba. Nagyon sok sztár ott lesz, listát nem írok, de például Rihanna, Emma Watson, . A buli közben Jay bevallja hogy nem szereti a “LA életet” és végig húzza a száját és elráncigálja Seth-et, hogy vegyenek egy doboz cigit.

És most gyorsítok…A sarki boltban megindul a föld, mindenkit felszippant valami fény, visszarohannak a buliba. Ott senki se hiszi el, de amikor megmozdul ismét a föld mindenki kirohan…a vesztükbe…Ezek után a megmaradt 6 barát és ismerős kicsit félve, de összefog, hogy túléljék amit nem értenek. Lesznek átváltozások, perverz démonok, kannibalizmus, meg miegymás… Vajon mindenkit utolér a vég, vagy megmenekülnek és a mennybe jutnak a Backstreet Boys -al? 😀

Backstreetboys,itt a világvége film,online filmkritika, bemutató, refplay.hu magazin, Írta: Sarkadi Roland

A kritika

Szerepkiosztásban szinte mindenki saját magát játssza és parodizálja, nem okozott nagy fejfájást értékelni. Nem egy év filmje, de ezt nem Oscar díjra szánták, inkább szórakoztatásra és pár óra kikapcsolódásra. A film jó, egy “démonos” vígjátékhoz képest megfelelő technikai megoldásokkal és poénokkal.

Bemutató, online film előzetes, trailer

http://www.youtube.com/watch?v=eSB5p-__q-k

Film adatlap

Cím: Itt a vége
Eredeti cím: This Is the End

Kategória: Vígjáték, Fantázia
Játékidő: 107 perc
Megjelenés, év: 2013
IMDB: 8 pont

Rendezők: Seth Rongen, Evan Goldberg
Író:  Jason Stone, Evan Goldberg, Seth Rogen

Szereplők: Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, David Krumholtz, Christopher Mintz-Plasse, Rihanna, Martin Starr, Paul Rudd, Channing Tatum, Kevin Hart, Aziz Ansari, Samantha Ressler, Douglas M. Griffin, Lauren Graham, Yohance Myles, Carol Sutton, Richard Holden, Brian Huskey, Randy Rousseau, Travers Mackel, Amber Carew, Dallas West, David Jensen, Jack Flynn


FRISS:OLDAL TÁMOGATÁSA: link


Videó lejátszási listák: link