Ismét kihunyt egy csillag, Robin Williams

Életének 63. évében meghalt Robin Williams a nagyszerű és páratlan humorista, aki Hollywood nagy színészei közé tartozott. 2014

Robin Williams A holtkölt?k társasága c. filmben - REFPLAY.HU

Páratlan alakításokat nyújtott, az idősebbektől a fiatalokig mindenki ismerte, remek film klasszikusai után mint például Jó, reggelt Vietnam!, holtköltők társasága, A kétszáz éves ember, Jumanji, Mrs. Doubtfire- Apa csak egy van. Igaz, a nyolcvanas évektől számos szenvedélybetegségei voltak, de ezek ellenére ugyanúgy nagyszerű alakításokat nyújtott, a vígjáték filmektől a drámáig nagyok sok műfajban helyt tudott állni, oly mértékig, hogy Golden Globe, Oscar- díj-tól kezdve megannyi díjjal és elismeréssel jutalmazták.

A halála oka feltehetőleg öngyilkosság, a nyomozók ezt feltételezték és a Hollywood -i hírügynökségek utána ezt szajkózták. Felesége, Susan Schneider közleményt adott ki, melyben arra kér mindenkit “ne Robin halálára, hanem arra a sok nevetésre és vidám pillanatra koncentrálnak majd, mellyel milliókat ajándékozott meg”

Egy tanagyag lett, beírta magát a filmtörténelembe, a nagyobb színészeknek példakép, a rajongóknak pedig egy örök emlék.

Nyugodj Békében Robin Williams!
( Élt: 1951- 2014 )