iPhone és a többi ..fon?

   

Azt mondják az Apple éves készülék, mert évente adnak ki új iphone szériát. Na akkor… a túl okosaknak mondanám…
refplay-iphone-5-vs-samsung-galaxy-s3-nokia-lumnia-920-iliveinstyle-rolandsarkadi
Az iPhone készülékek 2007-óta: 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5 és a tény lehet igaz, hogy éves telefon, viszont MIVAN?? A Nokia vagy Samsung (stb.) hány készüléket dobott azóta piacra? Összehasonlításnak gyorsan megnéztem egy telefon vásárlás/teszt oldalt és az új nokia típusokból több mint 300-at számoltam, mondom az újakból!

Akkor mennyi lehet ez a szám 2008 óta a nokia-t, samsung-t és többi márka szériáit is hozzá számoljuk?!  ->!NAGYON SOK!<- nem fogom és nem akarom ki számolni. csak egy összehasonlításnak szántam, mivel én ugyanúgy meglátom miben mi a jó, de ha van egy nagyon jó akkor minek váltsak? Azért mert vannak akik még nem fogtak iPhone-t /vagy nem tudták használni azt a rendszert ? (Amit felmenőim is 10 perc után jobban kezeltek mint más készüléket…)

Ha valakinek van egy szabad 20éve és kiszámolná a ->!NAGYON SOK!<- helyére írható számot, akkor küljde az info (kukac)iliveinstyle.com címre, vagy írja meg a Hozzászólás részben.  Elég az ismert márkákat és kiadott telefonokat összeadni. pl (Nokia+szériák, Sony+szériák beleértve a SonyEricsson-t is, Samsung+sz., BlackBerry, HTC, Motorola, LG, Alactel+sz., stb)

Előre is köszönöm a segítséget!:D

ui.: Lehet minden márkából és készülékéből van valami jó és új, nem a boszorkány üldözés korszakában élünk. Ez a cikk nem a többi márka hírnevét, eladását, értékét, minőségét akarja befolyásolni, se a profizmusát. Mai napig egy 3310 -est használok ébresztő órának, mert olyan szép  hangja van, hogy arra mindenki felébred.

Vélemény, hozzászólás?