iPhone és a többi ..fon?

Azt mondják az Apple éves készülék, mert évente adnak ki új iphone szériát. Na akkor… a túl okosaknak mondanám…
refplay-iphone-5-vs-samsung-galaxy-s3-nokia-lumnia-920-iliveinstyle-rolandsarkadi
Az iPhone készülékek 2007-óta: 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5 és a tény lehet igaz, hogy éves telefon, viszont MIVAN?? A Nokia vagy Samsung (stb.) hány készüléket dobott azóta piacra? Összehasonlításnak gyorsan megnéztem egy telefon vásárlás/teszt oldalt és az új nokia típusokból több mint 300-at számoltam, mondom az újakból!

Akkor mennyi lehet ez a szám 2008 óta a nokia-t, samsung-t és többi márka szériáit is hozzá számoljuk?!  ->!NAGYON SOK!<- nem fogom és nem akarom ki számolni. csak egy összehasonlításnak szántam, mivel én ugyanúgy meglátom miben mi a jó, de ha van egy nagyon jó akkor minek váltsak? Azért mert vannak akik még nem fogtak iPhone-t /vagy nem tudták használni azt a rendszert ? (Amit felmenőim is 10 perc után jobban kezeltek mint más készüléket…)

Ha valakinek van egy szabad 20éve és kiszámolná a ->!NAGYON SOK!<- helyére írható számot, akkor küljde az info (kukac)iliveinstyle.com címre, vagy írja meg a Hozzászólás részben.  Elég az ismert márkákat és kiadott telefonokat összeadni. pl (Nokia+szériák, Sony+szériák beleértve a SonyEricsson-t is, Samsung+sz., BlackBerry, HTC, Motorola, LG, Alactel+sz., stb)

Előre is köszönöm a segítséget!:D

ui.: Lehet minden márkából és készülékéből van valami jó és új, nem a boszorkány üldözés korszakában élünk. Ez a cikk nem a többi márka hírnevét, eladását, értékét, minőségét akarja befolyásolni, se a profizmusát. Mai napig egy 3310 -est használok ébresztő órának, mert olyan szép  hangja van, hogy arra mindenki felébred.

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.