iPad 4 vs iPad Mini

Réges-régen, egy messzi messzi … meg a többi… Megjelent az iPad 4 , gyönyörű retina kijelző, 16Gb, 32Gb, 64Gb os kiszerelés, wifi és 3G, és a többi szép tulajdonság. Az iPad 3 után, jön egy kis csöppség, az iPad Mini, és az iPad 4 mit is kezdjük ezzel?
refplay-apple_ipad_mini_es_ipad_4_iliveinstyle-magazin_roland-sarkadi
Az iPad Mini, ahogy a neve is mutatja egy “mini”, kicsi, hordozható, könnyebben kezelhető. Személy szerint akkor is egy dolgot hiányolok belőle, a Retina kijelzőt. Az ember leül kényelmesen a kanapén, megnyit pár oldalt, ami érdekli, és jön a … mámor? Hát nem… tegyük fel, mire ebben a cikkben eljutna bárki is ehhez a ponthoz, körülbelül szemfájdalmakra és nehézkes olvasásra panaszkodna. Az iPad mini nagyon jó, kisebb asszisztensi és egyéb irodai vagy írói munkákra megfelel, hiszen kicsi és jobban elfér, mint a nagyobb kijelzővel felszerelt. Alkalmazások terén, szinte minden megtalálható hozzá az AppStore ban amit eddig is használtunk vagy használni fogunk. Dicséret érte, hogy ingyenes alkalmazásokból sok olyan található, ami tényleg hasznos az otthonunkban, munkában. (Előző cikkekben például az Xbox SmartGalass app otthonra)

Egy kis teljesítményű töltő jár hozzá, szóval senki se számítson ultra gyors töltésre. Vékonyabb mint az elődje, könnyebb, jobban kézben tartható, a nagyobb kijelzőn használt szétválasztott billentyűt se kell bevetnünk, egyből minden az ujjunkra áll, akár egy kisebb táskában is elfér. Teljesítményileg és méretileg, logikailag minden elismerésem, bátran tudom ajánlani mindenkinek.

,de….

Az iPad 4 logikus, hogy nagyobb… ha már van mini akkor általános, van nagy,és belekötnek a nagyságába, nehezebben hordozható méretéhez képest. És kit érdekel? Számomra ott az egekig magasztalt retina kijelző, 2 perc olvasás után nem érzek szemfájdalmat és fókuszálási zavarokat. Hátradőlök, elolvasom az üzeneteim, megnézem a fotóim, vagy akár korrigálok rajtuk (Adobe Photoshop AppStore).
Nincs fájdalom, jobb a hangulat, járkálás közben jobb a fókuszálás. Mert valljuk be… arra való, hogy mindennapi már-már létszükségletnek ítélt elektronikus dolgainkat(munkától a tanulásig) átnézzük, elkészítjük.

Összegezve, és így utólagosan is. Mind a két szépség jó, hogy kinek melyik, az az adott elvárásoktól függ, hely, munka, életvitel, stb.

Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 244 like Google: 65 Twitter: 82

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.