Ingyen Xbox játékok Gold tagoknak!

Szinte hihetetlen, ahogy Xbox One bemutatón is elhangzott minden hónapban 2 ingyen Xbox játék lesz letölthető.

Ne csalódjon senki, havonta két ingyenes játék várható, minden hónap 1-jétől és 16-ától és az akció neve, GAMES WITH GOLD, az előző -2013.júniusi- játék pedig a Fable 3 (Xbox játék) volt ami azóta ingyenesről visszament fizetősre és a mostani ára 7999,Ft és megjegyezném a Fable 3 a magyar nyelvet is támogatja, azért szép teljesítmény!

A mostani játék viszont egy egyszerűnek tűnő Arcade , a Defense Grid és a játék egy úgymond “védd meg a bázist” stratégiai játék Xbox-ra egyszerűségében rejlik a szépsége. Sokat nem tudok írni róla, egy fotózás után játszottam egy kicsit és nem csalódtam. Ez nem egy Call of Dutty vagy hasonlók, ez csak logikai kis játék, jó időtöltés.

Az ingyen játékokra visszatérve. Egy nagyon hasznos marketingfogásnak tartom. Ezek mellett sok érdekes dolgot fog felsorakoztatni a Microsoft, hogy megtartsák a jelenlegit és új rajongókat is szerezzenek.

A Microsoft megígérte, hogy közönség kedvenc darabokat fog a palettára hozni, így lehet ismét a média center helyett játékra fogom használni, néha-néha. Mivel igen, sok játékot kihagytam, nem volt időm (most is alig van), de ha Gold tagságért most ingyen megkapom akkor egy kis időt megérdemel, én szurkolok.

További várható ingyen játékok:
World of Tanks
Halo 3
Assassin’s Creed 2

Ne pánikoljatok, nem kell új konzolt venni. Továbbra is fejleszteni fognak játékokat az Xbox 360 gépre.

Üdv, Sarkadi Roland – Refplay