INGYEN JÁTÉK HÉTVÉGÉRE – METRO 2033

INGYENES MOST A MÁRA MÁR KLASSZIKUS METRO 2033 és 24 órán át, siessetek!

Legjobb megoldás, ha Steam -en belépsz és ott rákeresve “Játék indítása”-gomb, aztán ezek után berakja a könyvtáradba vagy katt. a linkre:

https://store.steampowered.com/bundle/4907/Metro_Redux_Bundle/

A játékot lehet én is rövid gameplay videó keretein belül, végigjátszásban, vagy egyéb más módon kipróbálom, ez mind a szabadidőmtől függ! Viszont előre szólok a következő ingyen játék pc-re a Murderous Pursuits lesz és amint információhoz jutok más nem torrent, hanem eredeti legális free steam key game bundles cuccokról is, akkor Youtube “közösségi fülön”Instagram , Facebook vagy Twitter oldalaimon szólok nektek, szóval érdemes követni minden Refplay felületen és kapcsoljátok be mindenhol az értesítőt!

Ha akkor nézed amikor már nem ingyenes, javaslok egy másik oldalt, ahol olcsón megveheted

(gyorslink): http://refplay.hu/olcsojatek

Codex: Éljen a legális játék letöltés és az eredetiség (ha esetleg van még plusz infótok aktuális free game dolgokról, nyugodtan szóljatok).

Üdv, Sarkadi Roland Refplay

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.