Influenza járvány országszerte

Az influenzát elkapók többsége fiatal, mivel ők többet vannak közösségben ahol könnyen terjednek a fertőzések és lehet fogékonyabbak erre a betegségre, de az idősebbek is ugyanúgy elkaphatják. Sok a szövődmény, így fontos a kezeltetés.

Influenza járvány országszerte, refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu refplay.hu

Pár napja minden kórházban látogatási tilalom van az influenza járvány miatt és a csomagokat maximum a portán lehet átadni (ott hagyni). Osztályvezető főorvosoktól látogatási engedélyt csak azok kapnak akiknek a hozzátartozója nagyon rossz állapotban van, vagy szülők akiknek gyermekük korházban van, szoptató anyák, vagy apás szülésekkor.

2013-ban egy héten 40.000 ember volt beteg, most február.10. és 16.-a között több mint 22.000 ember ment orvoshoz influenza szerű tünetekkel. Leggyakrabban Influenza A- vírus volt, de többsége H1N1 tipusú vírusba tartozott ami 2009-ben a világjárvány okozója volt.

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM