Ilyen volt a League of Legends LCS – NA / Uránia, Otherworld

A League of Legends (LoL) közösség egyre jobban fejlődik, magyarhonban az Otherworld csapatnak köszönhetjük a rendezvények megszervezését és a 2014-es League of Legends LCS – NA / Uránia programot.

refplay.hu - A League of Legends (LoL) közösség egyre jobban fejlődik, és magyar honban az Otherworld csapatnak köszönhetjük a rendezvények megszervezését és a 2014-es League of Legends LCS - NA / Uránia színház programot. Írta: Sarkadi Roland http://rolandsarkadi.com #indapress #LoL

Megjegyezném, hogy a League of Legends játék már elérte az eSport szintet ahol szó szerint hozzáértés szükséges annak, aki komoly irányba szeretné fejleszteni LoL karrierjét.

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.