Hitman: Absolution bemutató – Ingyen Xbox játék, Games with Gold

A Hitman: Absolution INGYEN Xbox játék letöltés formájában és legyél te a leghalálosabb bérgyilkos a világon! Egy remek, egyedi és klasszikus név, a Hitman: Absolution játék most ingyen, Xbox konzolra! Meg egy kis gyors bemutató és történet.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

Emlékszem amikor a Hitman vadonatúj játék volt, amikor új kategóriát alkotott és az első részt is imádtam, aztán a játék azóta se tűnt el és további részek jelentek meg, a kikapcsolódásra vágyó rajongókat, fanokat pedig ugyanúgy pc / konzol elé szögezte, hogy megismerjék a 47-es ügynök életét és végig zúzzák a kalandjait.

Története

A játék legelején egy fegyveresekkel őrzött villába kell behatolni, ahol Dianát kell kiiktatni mint célpontot (az előző részben is szerepelt), viszont amikor a 47-es ügynök el akarja végezni a feladatot, Diana megkér minket, hogy védjünk meg egy kislányt Viktóriát, mert belőle is bérgyilkost akar faragni az ügynökség. Ezek után elkezdődik maga a történet, amiben valamikor mi vagyunk az üldözők, vagy másik esetben minket üldöznek és szinte közben a kislány megmentését bérgyilkosunk már személyes ügyként kezeli, miközben a saját életéből is előtörnek régi emlékek.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

A játék

Biztos tudni akarod? Akkor megkapod! A Hitman: Absolution egy olyan játék, amiben (szerintem) az ember tényleg jól érzi magát. Magával ragad, akció közben néhol elgondolkoztat és figyelemre kényszerít, mintha tényleg te lennél a főszereplő! Főleg “hard” nehézségi módban. 😛

Ezek mellett a története, grafikája és a játék megoldásai a maga idejében nagyon is előnyére váltak, az érzések amikor egyedül egy kis hadsereg ellen harcolunk, vagy piactéren sétálgatunk mókusjelmezben (én ezt tettem) és logikázunk a több száz fős tömegben, még több és több eszközt felhasználva mint az előző részekben, mindeközben ismét újabb történeti szálak tűnnek fel a 47-es ügynök múltjából és vegyülnek a jelen körülményekkel, aztán akcióból is bőven kijut! Szóval ez a mostani Hitman játék, nagy vonalakban.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

A játék első része 2000-ben jelent meg Hitman: Codname 47 címen, azóta számtalan hasonló játék feltűnt és lebukott, viszont úgy látszik a közönséget érdekelték a Hitman játékok és a belőle készült film feldolgozás, szóval az érdeklődésnek köszönhetően a folytatások is egyre felütötték fejüket. A mostani játék két részből épül fel, egyik a személyes küldetések, kampányok, a másik pedig a Contracts nevezetű többjátékos mód, a grafika mindig is elfogadható volt, az adott év és adott technikai lehetőségek kínálatában és a mostani kiszemelt célpontom (Absolution) ugyanúgy szépre sikeredett Xbox konzolon IS, nem lehet belekötni, habár volt egy bug amit észrevettem, mégpedig amikor valahol elakarom rejteni a testeket, akkor eldobja a fegyverét és folyton felveszi ha közelben van, viszont a legnehezebb fokozatban nem voltak ilyen hibák, de mindent összegezve, számomra nagyon bejött az egész!

A game-t nem szakszerűen akartam bemutatni, inkább mint a játékot “élvező” gamer látásmódjából, aki leül néha egy kicsit játszani.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

Hitman: Absolution trailer

Pontozásai

10/10 “One of the best games we have ever played” – X360
9/10 “A stone cold classic” – Official PlayStation Magazine
9/10 “Stylish. Accomplished. Brutal.” – PSM3
9/10 “Sublime” – Gamesmaster
9/10 “An unmissable hit” – Official Xbox Magazine

Játék adatlap

Fejlesztő: Io Interactive
Kiadó: Square Enix
Műfaj: Akció és kaland, Lövöldözős
Platformok: Pc, Xbox
Megjelenés: 2013.02.26.

Kapcsolódó gameplay végigjátszás videók:

KINYÍRLAK! | Hitman Absolution #1 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Irány a SZTRIPTÍZBÁR és GTX1080 | Hitman Absolution #2 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Bírkanyírás és GTX1080 | Hitman Absolution #3 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Móka a malomban | Hitman Absolution #4 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

A kopasz berakja magát | Hitman Absolution #5 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

További gameplay végigjátszások a REFPLAY youtube csatornán vagy IDE KATTINTVA!

Üdv, Sarkadi Roland – Refplay

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM