A Hitman: Absolution INGYEN Xbox játék formájában! Legyél te a leghalálosabb bérgyilkos a világon! Egy remek, egyedi és klasszikus név, a Hitman: Absolution játék most ingyen, Xbox konzolra! Bemutató és történet.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

Emlékszem amikor a Hitman vadonatúj játék volt, amikor új kategóriát alkotott. A játék azóta se tűnt el, további részek jelentek meg és ugyanúgy gép/konzol elé szögezte a kikapcsolódásra vágyókat, vagy fanokat, hogy megismerjék a 47-es ügynök életét.

A Hitman: Absolution 2014.04.01-től 2014.04.15-ig letölthető Xbox-on keresztül, vagy a Microsoft Xbox Store –ban csak gold tagoknak.

A játék innen letölthet: Hitman: Absolution (ingyen letölthető xbox játék)

Története

A játék legelején egy fegyveresekkel őrzött villába kell behatolni, ahol Dianát kell kiiktatni (előző részben is szerepelt), viszont amikor a 47-es ügynök elvégezte a feladatot, Diana megkér minket, hogy védjünk meg egy kislányt Viktóriát, mert belőle is bérgyilkost akar faragni az ügynökség. Ezek után elkezdődik maga a történet, amiben valamikor mi vagyunk az üldözők, vagy ők üldöznek minket és szinte a kislány megmentését már személyes ügyként kezeli, miközben a saját életéből is előtörnek régi emlékek.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

A játék

Biztos tudni akarod? Akkor megkapod! A Hitman: Absolution egy olyan játék amiben az ember tényleg jól érzi magát. Magával ragad, akció közben elgondolkoztat és figyelemre kényszerít, mintha tényleg te lennél a főszereplő!

A története és a játék megoldásai nagyon is előnyére váltak, amikor egyedül vagy egy kis hadsereg ellen, vagy piactéren sétálgatsz mókusjelmezben (én ezt tettem) és logikázol a több száz fős tömegben, még több eszközt felhasználva mint az előző részekben, mindeközben újabb és újabb történeti szálak tűnnek fel a 47-es ügynök múltjából és vegyülnek a jelen körülményekkel, de akcióból is bőven kijut!

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

A játék első része 2000-ben jelent meg Hitman: Codname 47 címen, azóta számtalan játék feltűnt és lebukott, viszont úgy látszik a fent maradtak és a közönséget érdekelték a Hitman játékok és a belőle készült film feldolgozás. A játék két részből épül fel, egyik a személyes küldetések, kampányok, a másik pedig a Contracts nevezetű többjátékos mód.

A grafika mindig is volt, az adott év és adott lehetőségek kínálatában. A mostani kiszemelt célpont (Absolution) ugyanúgy szépre sikeredett Xbox konzolon IS, nem lehet belekötni, habár volt egy bug amit észrevettem, mégpedig amikor valahol elakarom rejteni a testeket, akkor eldobja a fegyverét és folyton felveszi ha közelben van, viszont a legnehezebb fokozatban nem voltak ilyen hibák.

refplay.hu - Ingyen Xbox játék, Hitman: Absolution Games With Gold, Írta: Sarkadi Roland rolandsarkadi.com

Hitman: Absolution trailer

Pontozásai

10/10 “One of the best games we have ever played” – X360
9/10 “A stone cold classic” – Official PlayStation Magazine
9/10 “Stylish. Accomplished. Brutal.” – PSM3
9/10 “Sublime” – Gamesmaster
9/10 “An unmissable hit” – Official Xbox Magazine

Játék adatlap

Fejlesztő: Io Interactive
Kiadó: Square Enix
Műfaj: Akció és kaland, Lövöldözős
Megjelenés: 2013.02.26.

Kapcsolódó gameplay végigjátszás videók:

KINYÍRLAK! | Hitman Absolution #1 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Irány a SZTRIPTÍZBÁR és GTX1080 | Hitman Absolution #2 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Bírkanyírás és GTX1080 | Hitman Absolution #3 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Móka a malomban | Hitman Absolution #4 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

A kopasz berakja magát | Hitman Absolution #5 | Magyar végigjátszás | REFPLAY

Üdv, Sarkadi Roland


FRISS:OLDAL TÁMOGATÁSA: link


Videó lejátszási listák: link