Google a holdon ! Lunar X PRIZE

A google keresőjével érte el a világot és a felhasználókat, de mostanában ezeken kívül sok helyen “odateszi magát”, így az űrben is?

Google a holdon ! Lunar X PRIZE - refplay.hu magazin, írta:Roland Sarkadi

A google Lunar X PRIZE célja, egyben egy verseny. Olyan 90%ban magánpénzből finanszírozott csapatok, magáncégek jelentkezhetnek akiknek sikeresen elkell juttania a Holdra egy egységet ami 500 métert megtesz és panorámaképeket készít. Ez nem a teljes szabályzat (lenti linken bővebben), de a nyertes csapat 30millió dollárt kap!

Egyrészt a Moon 2.0 lenne a cél, a második holdralépés szeretné életbe létpetni. Elvileg 2013-ban kezdték a programot, de 17 országból akkor 29 csapat jelentkezett melyben a Puli Space Technologies, a Google Lunar X Prize nemzetközi innovációs verseny magyar résztvevője.

2015-ig További eredményekről tájékoztatjuk az olvasókat! Addig is a google hivatalos oldalain további információkat találtok!

Google Lunar X Prize honlap:

http://www.googlelunarxprize.org/

Google Lunar X Prize Google Plus:

https://plus.google.com/102997835182088845710/posts

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.