Facebook borítókép

Refplay Facebook borítókép – Ez a poszt azért készült, mert sokan kérdezték mekkora egy fb borítókép amiket felrakok. A válasz egyszerű! Egy 2019 -ben átlagos facebook oldal borítókép méret 820×312 pixel és erre a méretre szoktam megvágni az adott képeket amit oda helyezek, viszont ha nem tudtok képet vágni, akkor töltsétek fel eredeti méretben és az fb csúsztatásra ad lehetőséget, ami azt jelenti, hogy minimálisan igazíthatod az adott kép helyzetét vágás nélkül.

Közzétette: REFPLAY – 2013. december 3., kedd

(refplay facebook page oldal borítókép – cover photo)

És ide most berakom fb-n kívül más oldalaim, kövessetek ezeken is, sok régi játék liveban fotós és videós tippeket is megosztottam (nem tudom hol, mert több órásak), szóval jó szórakozást! XD

  1. Refplay youtube – link
  2. Refplay instagram – link
  3. Sarkadi Roland youtube – link
  4. Sarkadi Roland instagram – link

Üdv, Sarkadi Roland
(magyar youtube videós és fotós instagram -mer)

Kapcsolódó bejegyzés


CSATORNA TÁMOGATÁSA: link


Refplay youtube

Refplay instagram


🔴 Másik csatornám: Sarkadi Roland youtube

🔴 Másik instagram: Sarkadi Roland insta

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.