Dögös győztesek, Miss Balaton 2014

Ezeket a csajokat lessétek! Szombat este Balatonfüreden megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny királynőjét, aki a gyönyörű Király Lili lett. Az első udvarhölgy Viczián Lili, a második pedig Parragh Blanka. A közönségszavazást Horváth Cintia nyerte.

Dögös győztesek,nyertesek, Miss Balaton 2014 - REFPLAY.HU

Parragh Blanka, Viczián Lili, Király Lili és Horváth Cintia (b–j) Forrás: Miss Balaton / Facebook

„ Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor kimondták a nevem. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Ez volt az első ilyen megmérettetésem, és megnyertem! Rengeteget tanultam a verseny során, élményekkel és barátokkal lettem gazdagabb. Mindig is arra vágytam, hogyha már Királynak születtem, akkor egyszer királynő is lehessek” – Így nyilatkozott a megválasztott Miss Balaton nyertes.

Király Lili koronában - REFPLAY.HU

Király Lili koronában

 A Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri mellett, a nagyszabású eseményen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Zimány Linda is, akik sokban segítették a lányokat a felkészülésben.
A lányoknak estélyi ruhában, bikiniben és sportos öltözetben is tündökölniük kellet a közönség előtt, azonban a neves eseményen nemcsak a szépségnek jutott főszerep: a döntősöknek a zsűri kérdéseire is válaszolniuk kellett. Dobó Kata számára az egyik legfontosabb szempont a természetesség volt.

Miss Balaton 2014 zs?rije - REFPLAY.HU - Dögös gy?ztesek, Miss Balaton 2014

A zsűri

„A döntő minden pillanatát élveztem, hihetetlenül hamar eltelt ez a másfél óra. Persze mindig nagy a feszültség, amikor ilyen nagy a tét, de úgy érzem, jó döntést hoztunk. A legfontosabb kritérium számomra a természetesség volt, külsőleg és a kommunikációban egyaránt. A lányok nagyon jól vették az akadályokat, és azt kell mondanom szívem szerint sokkal több versenyzőt állítottam volna fel a képzeletbeli dobogóra” – mondta el Dobó Kata.

A Miss Balaton 2014 döntőjének házigazdája Szabó Kimmel Tamás és Iszak Eszti volt. A pompás rendezvényen Zséda és az Appril Project táncosai is felléptek. A finálét követően a döntősök végül családtagjaik és barátaik körében ünnepeltek.

Íme a 16 gyönyörű döntős lány

A 16 gyönyör? dönt?s lány - REFPLAY.HU - Dögös gy?ztesek Miss Balaton 2014

A 16 gyönyörű döntős

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP