DiCaprio, a Wall Street farkasa – filmbemutató, trailer

Leonardo Dicaprio új életrajzi dráma film bemutatóját, A Wall Street farkasa, egy nappal karácsony utánra tették. Ezután tényleg igazi karácsonyi hangulat lesz persze egy kis illegalitással spékelve. Premier: 2013.12.26.

Wall Street farkasa - filmbemutató,trailer. Leonardo Dicaprio -

Leonardo DiCaprio-val a főszerepben, a Paramount film – 165 percre vágott idővel –  egy volt Wall Street-i bróker és party fiú emelkedését és bukását kíséri végig.

Rendező: Martin Scorsese
Premier: 2013.12.26.
Szereplők: Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jean Dujardin, Rob Reiner, Kyle Chandler, Margot Robbie, Jon Bernthal, Cristin Milioti, P.J. Byrne és Ethan Suplee

Első online magyar szinkronos előzetes

http://www.youtube.com/watch?v=X82-pURXwUU

Az új teljes hosszú trailer tisztább képet fest le a decemberben várható filmről, krónikázva a 22 éves Jordan Belfort-ot (DiCaprio), ki felkerül a csúcsra saját cége alapítása után egy elhagyatott autó alkatrész boltból, azzal céllal, hogy célpontba vegye a top egy százalékot, mint klienseit.

Ábrázolva Jordan magas repülését, luxus életvitelét (26,000$ egy vacsorára!) a trailer/előzetes felveti a kérdést: “Legális volt ez?”

“Abszolút nem.”

Második online angol nyelvű előzetes

A szereplők és az Oscar díjas rendező, Martin Scorsese csak jót fog tenni a filmnek, reméljük a film jó lesz és az elvásároknak megfelel, és remélem a mozi kasszáknál, a mozi vetítéseken  is jól fog szerepelni. Ezek mellett mindenkinek öröm lenne, ha online film nézési lehetőségeknél is hamar felkerülne a választékba, mint például a T-home téka (és nem az illegális movie online film lehetőségek!)

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP