Depresszió – indul a lemezbemutató turné

(SAJTÓANYAG) Az alábbiakban a friss sajtóhíreinket olvashatjátok:

Miután már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el a Depresszió A folyamat zajlik új nagylemeze, A folyamat zajlik… című album teljes anyagát ingyen meghallgathatóvá tette a csapat a csatornájukon.  Az új lemez stúdiómunkálatairól, valamint a legjobb ellenfél videoklipjének forgatásáról Nemeslaki Dániel készített egy interjúkkal tarkított werkfilmet, a legjobb ellenfél című dalhoz készült videokliphez. A MAHASZ Lista első helyén nyitó korongot most egy országos turné keretében mutatja be a zenekar, amiről az alábbiakat mondták:
“Nagyon izgatottan várjuk már a turnét. Bár lemezt és videoklipet készíteni is szeretünk, de a zenekar főprofilja mégiscsak a koncertezés, ami egy friss album megjelenése után még izgalmasabbá válik. Estéről-estére 5-6 új dal is elhangzik majd a turnén, és jó lesz végre élőben is bemutatni, hogy min dolgoztunk az elmúlt 3 évben. Amellett, hogy ez egy lemezbemutató turné, az is exkluzivitást ad az őszi országjárásunknak, hogy különleges vendégként elkísér minket a Rómeó vérzik zenekar is, akik előtt a Burnout nyitja majd az estéket”
November 7-én indul a turné Pécsett, és ezt követően Kecskeméten, Egerben, Miskolcon, Szombathelyen, Győrben, Debrecenben, Tatabányán, Veszprémben, Szolnokon, Szegeden és Budapesten mutatja be új lemezét a zenekar 2014-ben. November 21-én a szombathelyi Arena Savariaban a 10 éves Road zenekarral, valamint a 25. jubileumát ünneplő Tankcsapdával ad nagyszabású közös koncertet a Depresszió. November 28-án a debreceni Lovardában készülhet mindenki egy hatalmas Rock-bulira a Rómeó vérzikkel, a Roaddal, a Burnouttal és a Depresszióval.

A hivatalos Lemezbemutató koncertre December 20-án kerül sor a budapesti Barba Negrában, amiről az alábbiakat mondta a zenekar:
“Ez lesz a hivatalos lemezbemutató koncert, tehát igyekszünk alaposan megadni ennek a módját. Valamivel hosszabb műsort játszunk majd, mint a turnén. Hang és-fénytechnika szempontjából is igyekszünk odatenni a bulit. Ez lesz egyben az évzárónk is, ami után több hónapig nem koncertezünk majd, tehát rendesen kitomboljuk magunkat a színpadon. Az este folyamán vendégül látjuk a Burnoutot, az Insane-t és a Rómeó vérziket is, tehát egy súlyos estére készülhet mindenki.”

A folyamat zajlik… Turné 2014 Ősz:

11.07. Pécs – Est Café
11.08. Kecskemét – Teka
11.14. Eger – Gödör
11.15. Miskolc – Helynekem
11.21. Szombathely – Arena Savaria + Tankcsapda + Road
11.22. Győr – Bridge
11.28. Debrecen – Lovarda + Road
11.29. Tatabánya – Roxxy + Sunset
12.05. Veszprém – Expresszó
12.06. Szolnok – Váróterem + Sunset
12.13. Szeged – IH Rendezvényközpont
12.20. Budapest – Barba Negra + Insane

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM