Dead Island bemutató, kritika és ingyen xbox játék, Games with Gold, 2014.02.01

Egy megható zombis, szigetes játék, a Dead Island. Xbox live-on a Games with Gold keretein belül a Dead Island című Xbx játék ingyen letölthető. 2014.02.01-15


idnapress.hu, Dead Island, Xbox Games with Gold Írta: Sarkadi Roland

,,Mindenhol zombik, kóla és bikinis túlélők (meg bikinis zombik is), a legfőbb cél a túlélés.”

A Dead Island 2014.02.01-től 2014.02.15-ig ingyen letölthető gold tagoknak. Xbox Live-on keresztül, és Microsoft Xbox Store–ba.

A játék innen letölthet: Dead Island, Xbox Marketplace (Az előbb írt időtartamig ingyen letölthető az xbox játék, a mostani csak addig, nem tovább! Ezt azért írom, mert előző cikkeimben is írtam, hogy MEDDIG LEHET letölteni ingyen és utána pár hét elteltével több százan írtak, hogy “még letölthető?” e… – de imádom amikor emberek nem látnak a saját szemüktől… 😀 )

idnapress.hu, Dead Island, Xbox Games with Gold Írta: Sarkadi Roland

Pár gondolat a játékról

Lényegre visszatérve, elsőként szeretném leszögezni miért tituláltam ezt a zombi játékot meghatónak! A megjelenése előtt olyan videó előzeteseket mutattak róla, hogy mindenki azt hitte ez lesz az év játéka, aztán nem lett belőle semmi, mivel nem azt kaptuk mint amit az előzetesük mutatott! Habár, azért valljuk be, elég rendesen megcsinálták ezt az előzetes trailert és csak ámulsz, hogy milyen jó játék lesz, de aztán kapsz egy teljesen más játékot… Nem tudom mi változott az előzetes megalkotása és a játék kiadási dátuma között a fejlesztőknél, viszont HA tényleg beleraktak volna egy ilyen érzelmes és jó vonalat ebbe a zombis game -be, akkor simán megkapta volna “az év játéka” titulust, de így… így… így… beolvadt a sok zombi játék közé aztán csók! (ezek a szavaim egy rövid kritika cikknek is megfelelnének)

Íme a Dead Island megható videója amiről előbb írtam

Dead Island története és rövid bemutató

A játék története ezek után lehet… ott ragadtunk egy képzeletbeli Banoi szigeten egy gyorsan elterjedő fertőzéssel, amitől vérszomjas fenevadakká válnak az emberek, ezek mellett több túlélővel akik csoportokba szegültek és a túlélőknek segítve kapunk fegyvereket, pénzt. Négy karakterrel játszhatunk: Purna (őslakos), Yian Mei (recepciós), Logan (szörfbajnok), Sam B (egy lecsúszott rapper) karakterekkel.

idnapress.hu, Dead Island, Xbox Games with Gold Írta: Sarkadi Roland

A játék

Igaz a környezet ellentétes a többi zombi hentelős gyárszalagról ömlesztett ezernyi másolatba, mivel itt egy trópusi paradicsomban ér minket a zombi invázió(ennyi). A játék küldetésenként pontokat, pénzt, tárgyakat ad. Level szintes rendszer amiben Skillek el fejleszthetjük a karakterünk és természetesen barkács tuning fegyverek területén.

A Csapat játék Co-op –ban csak két xbox esetén lehetséges, online multi is van, de már eléggé kihaltak a szerverek. Viszont! Kikapcsolódásnak és szórakozáshoz tökéletes a játék.

idnapress.hu, Dead Island, Xbox Games with Gold Írta: Sarkadi Roland

És ahogy kezdtem:

Mindenhol zombik, kóla és bikinis túlélők (meg bikinis zombik is) és a legfőbb cél a túlélés,

ha egy igazán jó Zomis játékot szeretnétek ingyen, akkor előre láthatólag ajánlom a Dead Island 2. részét az akció időtartamáig, ingyen simán megéri! Amúgy meg, őszintén szólva nem azt kaptuk amit megjelenés előtt ígértek, viszont jó kis kikapcsolódás, ha pihenni akarsz és ABSZOLÚT NEM TUDSZ SEMMI MÁST KITALÁLNI!

 

Élő◼ Zombis nyaralás | Dead Island #2 Magyar gameplay végigjátszás | REFPLAY

Bikinis zombik | Dead Island #1 Magyar gameplay végigjátszás | REFPLAY

További játék videók és írások ITT, gameplay és végigjátszások pedig a REFPLAY Youtube oldalon, vagy IDE KATTINTVA!

Játék adatlap

Fejlesztő: Techland
Kiadó: Deep Silver
Platform:  Xbox 360, Playstation 3, Pc
Megjelenés: 2012.08.14.
Műfaj: Akció és kaland, Szerepjáték, Lövöldözős

Üdv, Sarkadi Roland – Refplay

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP