DÁKÓM MIATT TILTÁST KAPTAM💪😎 | poszt

DÁKÓM MIATT TILTÁST KAPTAM💪😎 – Igen, jól olvastátok! A családbarát i.platformon csajok sokszor annyira ruha mentes képeket posztolnak, hogy fel lehet látni a méhükig és a G-pontjuk már az űrből is szabad szemmel látható, viszont ha egy felöltözött férfi farkának kontúrja átlátszódik a nadrágján, akkor azt a képet máris tiltják! E logikát követve, ha én is kiraknám teljesen, akkor minőségi content lenne, DE sajnos nem az egész jogarom látszódott labdákkal, makkal és merev eres törzsével együtt, hanem csak a sziluettje passzív állapotban. Csudijó!

A kép régen 4-5ezer like között mozgott, több száz értelmes hozzászólással, habár e sorok írása közben rájöttem, hogy lehet 40%-ban,ó az a maradék… azért tiltották az insta képem, mert a leírás inkább szarkasztikus paródia és görbetükör volt, amiben a fent említett r.banckodók ellen szólaltam fel, magukra vehették és így bebizonyították az igazam, mint amikor régen videósok magukra vették az általam hangosan ellenzett népbutításukat! Témához vissza, fotósként tudom, hogy vannak értékelhető textil mentes női fotók, de már “sokk” ami itt zajlik, ennyi erővel írjátok ki 50k/óra! DE a mai világ logikájából kiindulva még mindig 60%-ban reálisabbnak tartom azt, hogy a bant azért kaptam, mert NEM MUTATTAM MEG A F.ARKAM!

Köszi, hogy elolvastad a dákóm e világ körüli kalandját! Tudom,tudom…banánt+szemét eltakaró csaj emojit kellett volna szöveg helyett és erre is ezer like jönne, de néha kikívánkoznak az ilyen dolgok, mint reggeli merevedésnél Sarkadi Roland REFPLAY dákója!
.
http://refplay.hu/yt
http://refplay.hu/fb
http://refplay.hu/támogatás/
.
👉Kövess & kapcs.be az értesítőt!

Instagram poszt:

View this post on Instagram

DÁKÓM MIATT TILTÁST KAPTAM💪😎 – Igen, jól olvastátok! A családbarát i.platformon csajok sokszor annyira ruha mentes képeket posztolnak, hogy fel lehet látni a méhükig és a G-pontjuk már az űrből is szabad szemmel látható, viszont ha egy felöltözött férfi farkának kontúrja átlátszódik a nadrágján, akkor azt a képet máris tiltják! E logikát követve, ha én is kiraknám teljesen, akkor minőségi content lenne, DE sajnos nem az egész jogarom látszódott labdákkal, makkal és merev eres törzsével együtt, hanem csak a sziluettje passzív állapotban. Csudijó! A kép régen 4-5ezer like között mozgott, több száz értelmes hozzászólással, habár e sorok írása közben rájöttem, hogy lehet 40%-ban,ó az a maradék… azért tiltották az insta képem, mert a leírás inkább szarkasztikus paródia és görbetükör volt, amiben a fent említett r.banckodók ellen szólaltam fel, magukra vehették és így bebizonyították az igazam, mint amikor régen videósok magukra vették az általam hangosan ellenzett népbutításukat! Témához vissza, fotósként tudom, hogy vannak értékelhető textil mentes női fotók, de már "sokk" ami itt zajlik, ennyi erővel írjátok ki 50k/óra! DE a mai világ logikájából kiindulva még mindig 60%-ban reálisabbnak tartom azt, hogy a bant azért kaptam, mert NEM MUTATTAM MEG A F.ARKAM! Köszi, hogy elolvastad a dákóm e világ körüli kalandját! Tudom,tudom…banánt+szemét eltakaró csaj emojit kellett volna szöveg helyett és erre is ezer like jönne, de néha kikivánkoznak az ilyen dolgok, mint reggeli merevedésnél #SarkadiRoland © #REFPLAY dákója! . ▶ http://refplay.hu/yt ▶ http://refplay.hu/fb ▶ http://refplay.hu/támogatás/ . 👉Kövess & kapcs.be az értesítőt! #youtube #video #vlog #humor #budapest #hungary #mik #ikozosseg #instahun #hungarian #hun #magyarig #magyar #instahunig #iközösség #magyarország #magyarinsta #instamagyarorszag #ig_magyarorszag #gym #imagyar #szerelem #love #girlfriend #fitness #happy #győr #travel

A post shared by 🤘Sarkadi Roland Youtube Magyar (@refplay) on

Facebook poszt:

DÁKÓM MIATT TILTÁST KAPTAM💪😎 – Igen, jól olvastátok! A családbarát insta.platformon csajok sokszor annyira ruha mentes…

Közzétette: REFPLAY – 2018. szeptember 29., szombat


FRISS:OLDAL TÁMOGATÁSA: link


Videó lejátszási listák: link