Crysis 3, 7-kisfilm-bemutató

Crysis 3 megjelenet február 15. -én és a játék teljesen át lett gondolva, gyönyörű, meg munka után egy jó kikapcsolódási időtöltés, ha olvasni nem szeretsz, akkor inkább játssz egyet a játékkal, ami történetileg elvarázsol, sőt grafikailag is(elvileg).

sarkadi-roland-refplay-crysis3-youtube-magyar-gameplay

Valljuk be, a gamer kockulás jobb és olcsóbb elfoglaltság mint az alkoholizálás és úgy látszik, még megjelenés előtt nyáladozhatunk már a játékra, mert most mutattak be 7 csodálatos videót  ,,The 7 Wonders of Crysis 3″ néven, amivel előre láthatólag jó pár órát játszani fogunk (legalábbis én, ha jó lesz). A játékot a cryengine motor hajtja, így látványban nem lehet panaszunk, ezt nézve, ez már látványvilág. Jó nézegetést!

 

Episode 1

Episode 2

Episode 3

episode 4

Epirode 5

Episode 6

Episode 7

Sarkadi Roland – Refplay

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 34 like Google: 11 Twitter: 27

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.