Charlie Murder kritika és bemutató

A játék egy punk rock apokalipszis stílusban, majdnem Gorillaz hangulattal megáldott aranyos kikapcsolódás. Minden Xbox tulajnak kötelező. A játék egy punk rock apokalipszis stílusban, majdnem Gorillaz hangulattal megáldott aranyos kikapcsolódás.

Története

Charlie Murder és a szebb napokat látott punk rock zenekara élén, állj össze barátokkal és mentsed meg a Epikus küldetésben mentsétek meg a világot a rivális Gore Quaffer death metal bandától és gonosz seregétől. Tuningoljátok fel magatokat (és nézzetek ki menőn), szerezzetek rajongókat, hogy feloldjátok a tápos befejezéseket és összehangolt mozdulatokat, szerezzetek tetoválásokat és fókuszáljátok „Anar-Csíteket”, hogy modern mítoszok titokzatos ereklyéit fedjétek fel!

A játék

A játék a Ska Studio alkotása, már indításakor egy igazi punk rock hangulatot sugároz, a játék indításakor még a menü és a háttérzene is oda teszt a mércének és punk/rock zeneileg otthonos világot teremt ami a “press start” indítás után még jobban keveri egy kis Gorillaz sémával a játékba öntött stílus hangulatát .Mielőtt beléptem, kicsit kockultam és megnéztem a lehetőségeket, a beállításoknál a vér lehet zöld is. Ez hasznos? Nem, ez csak érdekes :D. Egy rövid körkép után egy gyors próba, a játék co-op ban is működik, offline formában 2-4 emberig, de az online együttműködést is támogatja 2-4 emberes létszámmal és van !!EXIT GAME!!, ez például ritka az Xbox játékoknál.

Akkor irány a játék…

Play, csillagok, pörgős zene, kiválasztottam karakterként Charlie-t és egyből bedobott egy pokolba (A hangerőt felvettem, nagyon jó) és hiába… meghalltam, de kiderült, hogy épp most éleszetneke újra a valóságban ami jól sikerült egy apró kivétellel, mindenhol zombik és szörnyek. A hangerőn még tekertem egy kicsit, a kombók záporoznak, az üvöltés is fegyver, a zene az erő, ez kell nekem. Ne gondoljatok arra, ez a játék nem egy Call of Dutty vagy egy Battlefield és hasonló, ez szimplán egy oldalnézetes punk rock Márió, a nagyon jó fajtából. Akit érdekel a játék az itt megtalálja. A játékot az Xbox 2014.június hónapban ingyen játék formában is letölthetővé tette Games with Gold keretein bellül, Gold tagoknak.

Játék adatlap

Kibocsátás dátuma: 2013.08.14.n
Fejlesztő: Ska Studios
Kiadó: Microsoft Studios
Műfaj: Harc, Ugrálós
Offline együttműködés: 2 – 4
Online szolgáltatások:
Online többszereplős játék: 2 – 4
Online együttműködés: 2 – 4
Letöltés: Xbox store felületén

Üdv, Sarkadi Roland – Refplay

 

👉 IRATKOZZ FEL és KÖVESD A TÖBBI OLDALT IS!

- REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

- REFPLAY INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND YOUTUBE CSATORNA

- SARKADI ROLAND INSTAGRAM

- SARKADI ROLAND HONLAP