Botrány Beyoncé dala miatt, a Nasa lealacsonyítónak találta.

Beyoncé dala, a Nasa Challenger űrrepülőgép balesete alatt elhangzott beszélgetéssel kezdte az XO című dalát, de a Nasa nem tűrte. Amerika, 2014.01.02, refplay.hu

Bejoncé XO című dala és a Nasa Challenger botrány, refplay.hu, Sarkadi Roland

Beyoncé azzal védekezett, hogy a baleset és az elhunyt asztronautáknak akart ezzel emléket támasztani. A Nasa szerint nem kellett volna így lealacsonyítani. A klipben továbbá hullámvasúton ül és táncol.

A dal elején hallható hang a Nasa felvétele amiben arról beszél, hogy 1986. január 28.-án 73 másodperccel az indítás után, a Challenger űrrepülőgép felrobbant 7 űrhajóssal.

Szerintetek ez megemlékezés?

Beyoncé – XO című dala amiről szó van.

 

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.