Bőrünk védi szervezetünket a kémiai, fizikai és mechanikai támadásoktól, amelyek kívülről érik testünket. Legnagyobb szervünk védelméről azonban nekünk kell gondoskodni.

Bőrünk ápolása tehát minden nap kulcsfontosságú, azonban a termékek erdőrengetegében nagyon könnyen elveszhetünk, ha nem tudunk elég információt szerezni az adott szépségápolási készítményről.

A fő szempontok bizonyára mindenkinek világosak: minőségi ápolószert kell választani, ismert összetevőkkel, káros anyagok nélkül. Azonban vannak olyan jellemzők, amikre szintén oda kell figyelni: természetes alapanyagokból készüljön, megbízható és hatásos legyen.

Számomra is szinte útvesztő volt eddig ez a témakör. Megfelelő terméket találni, ami megbirkózik az éppen fennálló problémával szinte lehetetlen volt… mind addig, míg bőrgyógyászom nem tanácsolta ezt a termékcsaládot. Nagy meglepetés volt, amikor egy hosszabb ideje tartó bőrproblémámra is használt. Azóta több fajtáját is kipróbáltam, és mind hatásosnak bizonyult.

A Bioderma termékcsaládot a franciaországi Lyonban található laboratóriumban fejlesztik ki, amelyet bárki megvásárolhat gyógyszertárakban. Hét termékcsaládja megoldást kínál minden bőrtípusra. Számos bőrgyógyász és gyógyszerész javasolja, de mivel minden ember bőre különböző, tanácsos először termék mintát kérni, amelyet a gyógyszertárakban lehet beszerezni. – BŐRÁPOLÁS