Ázsia tíz legszebb luxus szállodája

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyna egy messzi egzotikus környezetben? Ázsia tíz legszebb luxus szállodája rendelkezésére áll mindenben! Utazás – top 10

10. Shinta Mani, Siem Reap, Kamobodzsa

Siem Reap-ben Kambodzsa területén megtalálható Shinta Mani Üdülőközpont és Szálloda összeköti a pihenést a csendes városnézéstől kezdve a központi régi piaccal a vásárláson keresztül a szórakozásig a hotelhez tartozó Shinta Mani Club-bal.

9. Song Saa Private Island Resort, Kambodzsa

Szintén ez országban egy elszigetelten vonzó luxuskörülmények között található Song Saa Private Island Üdülőközpont megadja az elvágyódáshoz szükséges feltételeket és a környezet hihetetlen közelségét élvezve, a felfedezést.

8. The Siam, Bangkok, Thaiföld

Bangkok centruma és az itt található luxusszálloda az üzleti élet központja és egyben turistamozgatója Thaiföldnek.

7. Volando Urai Spring Spa & Resort, Tajvan

Ez a négycsillagos szálloda Xinbei folyópartjából kiemelkedve nyújt elfelejthetetlen kilátást az elvágyódók számára a világból. Lehetőséget nyújt a táj adottsága akár túrázásnak is.

6. Banyan Tree Spa Ungasan, Bali

Bali ötcsillagos szállodájával gyöyörű kilátást ad világutazók számára az óceánra, a hófehér homokos tengerpartra, valóságos összhangban van letisztult formáival.

5. Hotel Spa and Esthetique Suichokan, Sapporo, Japán

Tradicionális japán ötcsillagos szálloda Jozankei-ben, szaunával és gyógyfürdővel kényeztetve vendégeit relaxálás szempontból kifejezetten szinte a legjobb választás a hétvégi kikapcsolódáshoz.

4. Conrad Spa Rangali Island Resort, Maldív-szigetek

Híres tengeralatti étterméről és szobáiról híres Conrad Spa Rangali Island Resort ötcsillagos szálloda az egzotikumokat kedvelőknek kitűnő választás. Lélegzetelállító környezete egy egészen más világba kísér, elfelejtve a gondokat.

3. Four Seasons Spa, Szingapúr

Széles test-és bőrfokozó terápiái, mint az aromaterápia, tradicionális ázsiai kezelések, masszázsok, reflexológia és beauty-kezelések tették híressé Szingapúr Four Seasons Spa ötcsillagos hoteljeit és üdülőközpontjait. Megújulásra vágyóknak ajánljuk.

2. Fusion Maia, Danang, Vietnam

A gyönyörű My Khe parton fekszik Ázsia első all-inkluzív ötcsillagos szállodája. Művészek paradicsomának nevezik e különleges hisztorikális várost, Da nang-ot, mely megtekintése kötelező az ott járók számára. Elfelejthetetlen kilátást nyújt tengerpartjára, kellemes romantikus heteket lehet eltölteni a világ gondjai elől menekülve.

1. Six Senses Yao Noi, Thaiföld

Toplistánk első helyezettje a Thaiföldön található Six Senses Yao Noi Ázsia első számú ötcsillagos luxusszállodája. a világ egyik helyei közé tartozik, ahova mindenképp el kell jutni az embernek egyszer. Kiváló szolgáltatás, vendég centrikus személyzet jellemzi e hotelt. Minősége felülmúlhatatlan és a tökéletes környezet a relaxálás paradicsomává teszi.

Nina