A sporthuligánok politikai aktivisták voltak?

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Rogán Antal szerint az úgynevezett sporthuligánok, akiket őrizetbe vett a rendőrség 2014.10.26-án a Fidesz székház ostromnál, politikai aktivisták voltak

 

” Ezek azok a politikai aktivisták, akikel ők dolgoztak együtt az elmúlt években , meg velük szerveztettek már HaHá-ban annak idején a hallgatókkal különféle akciókat. Ez már előfordult egyszer a Fidesz székházánál, ők ugráltak a köztársasági elnök hivatalánál, a Sándor palotánál. Ugyanazokat az embereket látjuk, és ezeknek a politikai kötődéseik teljesen egyértelműek. Én azt tudom mondani nekik, hogy ha ők azt gondolják, hogy provokátorok, akkor az a baj, hogy az ő provokátoraik és ők azok akik előálították ezt a szituációt.” / nyilatkozta a HírTV műsorában Rogán Antal a Fidesz frakcióvezetője.

Selmeczi Gabriella (Frakcióvezető-helyettes, Fidesz) szerint a rongálók között ismert baloldali aktivisták voltak:

” Az egyik őrizetbe vett, Rózsa Milán, Rózsa Milán már egyszer próbálta elfoglalni a Lendvay utcai székházat, részt vett az akkori akcióban. Egyébként ezek azok az aktivisták akik a HaHá-sokkal, a HaHá-ban szervezett, szerveztek dijáktüntetéseket és egyébként ők ugráltak a Sándor Palotánál is molinókat kifeszítve.  Zavarkeltésben, törésben- zúzásban ezek az emberek gyakorlatot, rutint szereztek” / nyilatkozta Selmeczi Gabriella a parlamenti gyűlésen (2014.10.28.).

Molnár Zsolt (elnök, nemzetbiztonsági bizottság, MSZP) szerint:

“A szervezők, azok békés demonstrációra készültek, és őket nem terheli olyan felelőség, ami az erőszakos cselekményekkel összefüddésbe hozható, azokért az erőszakos cselekményekért azoknak kell feleniük akik azokat elkövették és hát köztudomásul büntető eljárás van folyamatban és a bizottság vissza fog erre a eseményekre térni, hiszen most még nem lehet mindent tisztán látni” / nyilakozta Molnár Zsolt.

Viszont szerintünk teljesen mindegy ki lázad ellene, ez az internetadó rossz.


CSATORNA TÁMOGATÁSA: link


Refplay youtube

Refplay instagram


🔴 Másik csatornám: Sarkadi Roland youtube

🔴 Másik instagram: Sarkadi Roland insta