A Mass Effect 4 megjelenése

Igen, meg fog jelenni, ez tény és nyilvánvaló.- Tell me another story about Shepard! It’s getting late, but okay, one more story – Mesélj még egy történetet Shepardről! – Későre jár, de rendben, még egy történet.

sarkadiroland-refplay-masseffect3_secret-ending-iliveinstyle-masseffect4-begining

Biztos információk alapján tudhatjuk a megjelenés várható időpontját, 2014 vége, 2015 közepe tájékán, azaz előreláthatólag két év múlva kerül piacra a trilógia folytatása, mivel a játék készítésének folyamata két és fél hónappal ezelőtt kezdődött meg.

Sarkadi Roland

Régi cikk stat átköltöztetés előtt:
Facebook: 194 like Google: 27 Twitter: 9

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.