A Kurt Cobain múzeum, itt volt gyerek a Nirvana énekese!

A Nirvana együttesről szó szerint mindenki hallott vagy hallgatta, a zene történelem egyik megalapozó pillére, hisz megszülte Kurt Cobain-t, a grunge műfaj legendáját.

Kurt Cobain,  Nirvana az MTV Unplugged koncerten, a Sony Studióban, New York, 11/18/93. Photo by Frank Micelotta. - refplay.hu írta: Roland Sarkadi rolandsarkadi.com

Elgondolkoztál már azon, hol élt Cubain gyerekkorában mielőtt megszületett a Nirvana?

Kobain édesanya elkezdte árulni a házukat Aberdeen, Washington városában, azt a helyet ahol a legenda felnőtt, de az énekes nem volt megelégedve a szűk és átlag látókörrel rendelkező emberekkel, így ezek után Seattle-be költözött, de a végeredményt ismeritek.

Kurt Cobain múzeum

Miután a házat Cobain édesanya eladná, egy újságíró hölgy, hogy megmentse a zene történelemének és egy legenda életének egykori darabjátt, pénzgyűjtésbe kezdett, hogy megvegye a házat és múzeummá alakítsa.

Videó a házról

Itt tudtok segíteni a gyűjtésben:

KATT IDE

Képek a házról

 

IRATKOZZ FEL 👉 REFPLAY YOUTUBE CSATORNA

KÖVESS ITT IS 👉 REFPLAY INSTAGRAM

 

Published By
Sarkadi Roland

Sziasztok! Sarkadi Roland vagyok az érzéki isten király császár fitness model motivációs beauty guru videós aki átérzi Nietzsche fájdalmát és ezen kívül van kettő instagram oldalam fotókkal és alá írt, sokszor komoly agymenésekkel (@sarkadiroland - @refplay) és még kettő youtube csatornám (Sarkadi Roland csatorna - Refplay csatorna). Ezen kívül egy gyors bemutatkozó: AZT MONDJÁK jó a hangom 🎸#rock #szinkron #igtv 🦄#szarkazmus és az igaz szó ereje! +18/IQ kötelező! 🍌Nem #Győr - Remélem ez kielégített minden információra éhezőt! ----------------------------   🔴 Refplay VIDEÓK | Refplay facebook oldal | SHOP | Ezeken kívül van még: Így NE csajozz videók, Kamu barátnő videók, Tech tippek, rock vlog, utazás, események, cr kalandok, Humor, kritika, komoly témák, filmek, filmkritikák, sorozatok, szórakozás, bulik, koncertek, programok, kultúra, gameplay, végigjátszás,hírek, gazdaság és számos téma megtalálható akár a honlapon vagy a többi refplay oldalon.