8 tipp, hogy forróvá varázsold a hideg napokat

A tél beköszöntével mindenki ismeri azt az érzést, amikor legszívesebben fel sem kelne reggel az ágyból, mert zimankós, hideg idő van. Azonban ilyenkor kell szembe nézni mindennel, és felforrósítani a napot jó programokkal, érdekes tevékenységekkel. A következő 8 tanáccsal garantáltan felforrósodik a fagyos levegő közted és a párod között. Tehát jöjjenek a tippek, amelyek tökéletesek első randira, összeszokott pároknak vagy épp házasoknak.

  1. Ebben a hidegben mi is jönne jobban, mint egy nagy pohár forró csokoládé. Üljetek be a kedvenc helyetekre, vagy egy jó cukrászdába, és kóstoljátok meg a különböző ízesítésű forró italokat. Hiszen tudjátok: a csoki evésénél egy jobb dolog van: csokit inni.
  2. Az egyik legklasszikusabb téli tevékenységet végezve biztosan nem fogtok szomorkodni: ez pedig a korcsolyázás. Ajánlatos kezdőknek is. Még ha az elején botladoztok is, biztosan jó móka vár rátok. Ha profik vagytok, akkor pedig elkápráztathatjátok egymást különböző mutatványokkal a jégen.
  3. Kellemes dolog az ablakból nézni a hóesést és a szép tájat, de még jobb kint lenni és mindezt megörökíteni. Ha szerettek fényképezni, akkor irány a szabad! Az elkészült felvételeket nézegetve pedig büszkén mondhatjátok, hogy ti nem riadtatok meg a hidegtől, sem a technikától!
  4. A nyár nagy slágere a grillezés. És télé? Hát az otthoni sütögetés. Nevezzetek ki egy napot, amikor birtokba veszitek a konyhát, és egy menüt kitalálva, főzzetek és süssetek egy nagyot. És az eredménnyel nem csak magatokat lephetik meg, hanem akár a családot is. Ilyenkor bártan kísérletezzetek új ízekkel, pikáns ételekkel, de ragaszkodhattok a nagyi receptjeihez is.
  5. Ha mindenképpen nem szeretnétek kitenni a lábatokat a lakásból, akkor szervezzetek egy összebújós estét egy romantikus filmmel, ami biztosan felforrósítja a hangulatot.
  6. Ha kedvet kaptok egy kis romantikázáshoz, akkor higgyétek el, van más hely is mind a hálószoba: ez pedig a fürdőszoba. Engedjetek egy nagy kád forró vizet, tegyetek bele fürdőgyöngyöt, vegyétek körbe magatokat illatos gyertyákkal vagy füstölővel, és relaxáljatok. A fürdőkádban eltöltött nyugodt pillanatok kárpótolhatatlanok.
  7. A másik jó mód, ha mégis úgy döntötök, hogy bent maradtok a házban, ha társasoztok. Lehet ez activity, vagy amihez kedvetek van. Ehhez hívhattok barátokat is, így biztosan nem fogtok unatkozni.
  8. A forró csoki mellett van még egy szuper ital: a forralt bor. Érdemes is itt belekóstolni sok fajtába, amely mennyei pillanatokat ad.

ÉLETMÓD, SZEZONÁLIS